OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Figaros bryllup

Mozarts skarpe og morsomme satire om kjærlighetens vesen har premiere lørdag 20. februar kl.18 i Grieghallen. Ytterligere oppføringer mandag 22., onsdag 24. og fredag 26. februar kl.19.

Figaros bryllup er en vilter forviklingskomedie hvor personene går inn og ut av stadig nye skap og forkledinger. Men det er også en satire med kritisk brodd.

I den prisbelønte danske regissøren Kasper Holtens iscenesettelse av Figaros bryllup er mediekjendiser, fotball- og popstjerner blitt vår tids adel. Alle personene er innelukket mellom fire vegger i 24 timer. I løpet av disse hektiske timene blir alle tvunget til å tenke gjennom hva som er riktig og galt, ekte eller falskt – og, ikke minst, om slike kategorier overhodet eksisterer.

Kan ekte følelser eksistere hvis man lever av å være en offentlig person? Hvilke vilkår har kjærligheten når den hele tiden er på utstilling?

Med flotte solister, Bergen Filharmoniske Orkester og det profesjonelle vokalensemblet KorVest, er det duket for en stor operaopplevelse i Grieghallen.

Billetter i salg nå på www.billettservice.no  eller Grieghallens billettkontor telefon 55216150. Billetter kan også kjøpes med Sentrumsgavekortet hos Revy- og teaterservice i Grieghallen.