OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Eurosko åpner ny butikk på Xhibition

I flere måneder har Eurosko pusset opp og gjort klart for den store dagen og i morgen er den her endelig. Kl 15 torsdag 16. august åpner Eurosko en stor og flunkende ny butikk i 3. etasje på Xhibition.

Eurosko-Gruppen er Nordens største skogruppering med en omsetning i butikk på NOK 3,6 mrd. fordelt på 540 butikker i Norge, Sverige og Danmark. Gruppen består av de fire butikk konseptene Eurosko, Økonomisko, Skokanonen og ungdomskonseptet DNA. Eurosko-kjeden med sine 210 butikker i Norge, har et bredt utvalg av kjente merkevarer og er butikken for den moderne familien som vektlegger stort utvalg, kvalitet, god service og fagkunnskap.

Eurosko-butikkene har sko til hele familien. En del varemerker finner du kun her. Blant de mest kjente merkene kan nevnes Roots, Softwalk og Ponny. Ellers fører butikkene også andre anerkjente merker som Nike, Adidas, Merell, Timberland, Ecco, Clarks for å nevne noen.

På åpningen av den nye Eurosko butikken i 3. etasje på Xhibition torsdag 16. august blir det mange åpningstilbud og meget god stemning.

Hjertelig velkommen til byens nyeste skobutikk!