OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Ekstrem oppussing hos Löplabbet Bergen

Löplabbet holder på med totalrenovering og gleder seg veldig til nyåpning i splitter ny, superfresh butikk 2. desember.

Löplabbet Bergen holder på med totalrenovering av butikklokalene i Fortunen 5. Oppussingsarbeidet gjør at løpespesialisten må holde stengt til og med torsdag 1. desember, og gjengen på Löplabbet gleder seg veldig til nyåpning i splitter ny, superfresh butikk 2. desember.  

-I år er det 26 år siden Löplabbet åpnet i Bergen, og man kan si at fornyingen er en forsinket feiring av 25-årsjubileet, forteller butikksjef i Löplabbet Bergen, Brit-Helen Simmenes.  

Löplabbet er Norges største kjede av butikker som spesialiserer seg kun på løping. Visjonen er den samme som for 25 år siden; å spre og inspirere til trygg treningsglede. Alle butikkene tester kundens føtter og løpesteg på speilkasse og tredemølle, for å finne riktige sko til kunden. 

-Skal du ha løpesko finner du både det største utvalget og den beste kompetansen hos oss. Alle våre ansatte er selv løpere, og sitter på mye verdifull kompetanse de gjerne deler med deg. Når vi pusser opp nå ønsker vi å gi bedre plass til testen og gi en mer helhetlig presentasjon av det komplette utvalget av produktene våre, fortsetter Simmenes.

Nå ønsker løpeentusiastene i Fortunen 5 velkommen til nyåpning fredag 2. desember, og lover flere gode åpningstilbud.

-Uansett om du skal løpe eller gå hjelper vi deg å finne riktig sko og utstyr, og med ekte løpelidenskap blant de ansatte har vi alltid mange gode treningsråd!