OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Eksklusivt og internasjnalt i Gågaten

Lot333 er en av flere nye butikker i Gågaten som fører et eksklusivt vareutvalg man ellers må til de store byene i utlandet for å få tak i.

Lot333 åpnet sine dører 24. april 2008 i Strandgaten 72 (Gågaten)

Lot333 er en "Multibrand" butikk som tilbyr klær, sko og accessories fra både store og små Designer merker fra land som Danmark, Sverige, Frankrike, Tyskland, USA og Japan.

Lot333 ønsker å presentere nye merker som ikke finnes i Bergen/Norge fra før.

De har et meget eksklusivt utvalg som gjør at denne butikken skiller seg ut og har  likhetstrekk med en butikk du ville funnet i London, Paris, København etc.

I tillegg til klær selger også butikken bøker, tidsskrifter, musikk, smykker, klokker og Kunst.

Lot333 har et tett samarbeid med et av Londons fremste Urban Art Galleri og tilbyr derfor signerte & nummererte Print fra en rekke av kunstnere som utstiller på Galleriet.

Lot333 har valgt å ligge i Gågaten fordi de ønsker å utvide Sentrumskjernen og gi et alternativ til alle de vanlige butikk kjedene som pryder by bildet i Bergen.

Det er nå en stor forandring som skjer i Gågaten med mange nye gode konsepter og butikker som åpner her og man ser at flere og flere legger handleturen ut i Gågaten.

Er du ute etter kvalitet, design og en unik handle opplevelse er en tur ut i Gågaten å anbefale.

Lot333 fører merker som: Won Hundred, Stine Goya, Best Behavior, Surface2air, S.N.S., Soulland, Thelin, Edwin Jeans, Penfield, Keep Shoes, Final Home, Mads Nørgaard, Sixpack, Rockers NYC, Black Lily, Miniatyr, Triwa, Wemoto, Lagom, Nike & Adidas.

Åpningstider:
Mandag-Fredag 11-18
Torsdag       11-19
Lørdag        11-17

Lot333
Strandgaten 72
5004 Bergen
Tlf. 55 23 23 54
E-post: post@lot333.no
Blog: http://lot333.blogg.no