OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Dromedar Kaffebar i Galleriet

Dromedar Kaffebar har nå åpnet i første etasje i Galleriet, vegg i vegg med Sørensen. Her kan du lese mer om hva som gjør Dromedar så spesiell.

Dromedar Kaffebar har nå åpnet i første etasje i Galleriet, vegg i vegg med Sørensen. Men hva er egentlig Dromedar Kaffebar? Kort sagt er Dromedar Kaffebar en full kopp med håndverk, kjærlighet og historikk servert direkte til deg… Dromedar Kaffebar bygger på tanken om å skape noe unikt, noe eget. Drømmen om å drive sitt eget sted, det å være en gründer.
Dromedar Kaffebar er nåtidens nærpub. Grunderbedrift med ny kaffebar i Galleriet.

For menneskene bak konseptet Dromedar Kaffebar har det vært viktig at vi skal kunne se på oss selv som et levende nærmiljøsted, hvor alle hudfarger, alle aldre og alle mennesker uansett sosial og økonomisk situasjon har en naturlig plass. Kombinerer man så åpenheten og en inkluderende holdning til kundebehandling med en råvare som alle har et forhold til, og tillegg serverer denne råvaren med en ambisjon om ypperste kvalitet i hver kopp, så. Dromedar Kaffebar skal være et nærmiljøsted for de som bor i nærområdet eller de som arbeider i nærområdet. Ja faktisk kan vi også være et nærmiljøsted for de som bor et helt annet sted i byen eller landet, men som ønsker seg en eller annen form for tilhørighet nettopp til vårt nærmiljø!

Dromedar Kaffebar er nåtidens nærpub, et sted hvor de ansatte er på hils med alle kundene, et sted hvor du kan møte dine naboer til en kopp kaffe, et sted hvor du kan invitere din hjertes utkårede på det første stevnemøtet (hvor ellers kan du gi han/henne en cappuccino med hjerte?). Vi skal i hvert fall, med hånden på hjertet, love oss selv og våre kunder at Dromedar kaffebar skal være på konstant jakt etter den perfekte kopp kaffe, alltid våken, aldri sovende…. (det er ikke så vanskelig etter all den kaffen vi har drukket..!)

Velkommen til Dromedar Kaffebar i første etasje på Galleriet, med uteservering på Torgallmenningen.