OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Den store kinodagen lørdag 2. november

Natt til lørdag 2. november åpner Bergen kino dørene for årets kinofest for 26. gang. På Bergen kino kan publikum fråtse i film til halv pris. I tillegg blir det eksklusiv visning av årets norske julefilm, Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa utendørs på Fløien kl. 1645 og kl. 19. Nervesterke kan se førpremiere på CARRIE fra kl. 21:30 samme sted.

Natt til lørdag 2. november åpner Bergen kino dørene for årets kinofest for 26. gang. På Bergen kino kan publikum fråtse i film til halv pris. 48 filmer på programmet, 104 forestillinger som består av høstens aktuelle filmer og kommende godbiter sammen med morsomme aktiviteter på Den store kinodagen. Det blir eksklusiv visning av årets norske julefilm, Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa utendørs på Fløien kl. 1645 og kl. 19. Og de med gode nerver kan se frem til førpremiere på CARRIE fra kl. 21:30 samme sted.

Bergen kino inviterer publikum til å spille på byens største lerret fra fredag kl. 23 og gjennom hele natten. Det blir FIFA-turnering og muligheter til å teste andre nye spill.

Som oppvarming til premiere på HOBBITEN natt til 11. desember vises Ringenes herre – trilogien natt til lørdag på Den store kinodagen. Dette er blitt en tradisjon og noe mange ser frem til hvert år.

Morgenfugler kan som vanlig starte dagen på Bergen kino fra kl. 0800 og se film allerede kl. 0900. Årets frokostfilm er den kritikerroste PHILOMENA med Judi Dench i hovedrollen.

Vinn egen kinosal
Alle som ser film på Den store kinodagen kan være med i trekningen av en hel kinosal for seg og sine venner på filmen Walking With Dinosaurs før premieren. Filmen er en av storfilmene til jul.

Bergen kino