OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

deLillos spiller på Verftet

deLillos er på vårturne, og nå står Bergen for tur. Lørdag 25. april er det duket for en uforglemmelig aften på Verftet.

Lars Lillo & co. er klare med sin nye plate HuskeGlemme som har fått en femmer i Dagbladet: "Dynamisk trio i strålende form". Første smakebit var "Flink" med norsk rocks nye førstedame Ida Maria som gjestevokalist. I den anledning legger deLillos ut på en vårturne og lørdag 25. april er de tilbake i Bergen på USF Verftet. Med seg i bagasjen har de kjente og kjære låter fra en over 20 år lang karriere, men selvfølgelig også nytt materiale fra kritikerroste HuskeGlemme. Den nye platen er deLillos ellevte studioalbum og denne gangen har de vært i studio med produsent Yngve Sætre. Resultatet er et album som musikalsk befinner seg i samme gate som Svett Smil og Varme Mennesker fra 1990 og 1991.

 I en tid hvor det er flere nye norske band som gjør suksess med å synge på morsmålet viser deLillos nok en gang at de ikke vil gi fra seg tronen innen den norskspråklige rocken riktig enda. deLillos hviler ikke på gamle meritter, men ser fremover og beviser at de er et band som leverer gang på gang, og som fremdeles er fullt av vitalitet og energi. De gamle er tydeligvis fremdeles eldst, og 25. april kommer de til Bergen for å bevise det en gang for alle.

Les mer: www.asf.uib.no