OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Deilig atmosfære i ny multibrandstore

Kom inn og føl på varmen hos nyåpnede VOLT Magasin i deres lokaler på Torgallmenningen.

Kom inn og føl på varmen hos nyåpnede VOLT Magasin i deres lokaler på Torgallmenningen.

Kilde: Utetrend
Av: ​Julie Wilhelmine Helgaas
Fotograf: Lars Kristian Steen​

Det skal ikke være vanskelig å spotte lokalene til den nye butikken for stilbevisste menn i Bergen. I januar overtok VOLT de 350 kvadratmeter store lokalene hvor Norli har holdt til i over 100 år. Nå er butikken åpnet, og det er ingen tvil om at alt står til forventningene.

-HELT VANVITTIG FASADE

Det har lenge foregått en jakt på det perfekte lokalet på gateplan i Bergen. Med en god blanding av beliggenhet, størrelse og adkomst fant gjengen i VOLT alt de kunne ønske seg i det som nå har blitt en toetasjes butikk midt i hjertet av Bergen sentrum. Regionssjef for VOLT, Asgeir Sand, er absolutt fornøyd med resultatet og mener at en butikk på gateplan er lett å se og trekker mye folk.

– Butikken har jo en helt vanvittig fasade, man kan se den fra hele Torgallmenningen. Den lyser virkelig opp! Dette er en flagship store, absolutt! Det er spydspissen i det vi gjør både i look, profil, varepakke og lokalisasjon. Den er rett og slett unik!

SKANDINAVISK LOOK

VOLT er et ungt, multibrandkonsept for den unge, motebevisste mannen. Butikken har et typisk preg av skandinaviske merkevarer med den enkle, minimalistiske og rene looken. Alt fra Samsøe Samsøe til Tiger til Nudie er å finne i butikken som fører rundt 35 brands. VOLT Magasin er litt større enn de andre VOLT butikkene og har derfor en bredere og dypere varepakke. Den skiller seg ut på interiør og konsept, noe de tydelig har brukt lang tid på å utvikle.

– Vi er veldig stolt av butikken og har gledet oss lenge til å vise den fram, sier butikkmedarbeider, Catrina Thick med et stort smil.

ET GAMMELT BIBLIOTEK

I butikkens første etasje finner vi det som etterhvert har blitt et av kjennetegnene til VOLT – bokstolpen. Den er med på å underbygge følelsen av å være i et classy, gammelt og engelsk bibliotek og har blitt en del av interiøret i butikkene. Det er i utgangspunktet en bærestolpe som nå er dekorert med gamle bøker, kuttet opp for hånd så alle skulle passe sammen. En veldig passelig detalj i det som i lang tid har vært en bokforhandler.