OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Days Like This åpner på Sundt

Torsdag 14. april åpner Bergens første Days Like This i 2. etasje på SUNDT.

14. april åpner en helt ny kjede i hjertet av Bergen, Days Like This. Det åpnes 11 butikker på landsbasis og Bergen er altså én av 10 byer først ut.

Days Like This åpner sin første butikk i Bergen på Sundt 14. april

SUNDT motehus får gleden av å huse Bergens første Days Like This. Senterleder Daniel Nilssen gleder seg.
-Vi gleder oss enormt til å få enda et motekonsept  inn i huset vårt. Vi er en glad gjeng her på SUNDT, og aldri usømmelig selvhøytidelig eller jålete. Derfor vil denne butikkjeden passe perfekt inn hos oss. Days Like This taler til den moderne kvinnen midt i livet. En gjest dette ærverdige huset har god erfaring med. Dette blir moro, vi ses 14. april, sier Daniel og smiler.
 
Days like This er et konsept skapt av og for kvinner som er glad i velkledd mote, smil og moro. De sikter seg inn mot kvinner som befinner seg midt i livet, ikke bare aldersmessig, men som er i en livsfase hvor de er midtpunkt i sin livssituasjon. Butikken skal tiltale kvinner som utstråler bevisst eller ubevisst selvsikkerhet og modenhet, og søker inspirasjon og råd til hva man kan ha på seg til forskjellige anledninger. Det vil bli et spennende vareutvalg med hyppige utskiftninger og nyheter kommer inn fortløpende.
 
Days Like This er et norsk konsept fra skaperne av butikker som Dressmann, Bik Bok og Volt med flere. Butikken blir på drøye 300 kvadratmeter og blir å finne i helt nyoppussede lokaler 2. etasje på SUNDT.

SUNDT