OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

byLØRDAG 23. april – Program for dagen

På folkefesten byLØRDAG 23. april kan du glede deg til nyheter, markeder, gode tilbud, kaféliv, folkeliv, kultur og underholdning. Her kan du se program for dagen.

Markedsstemning på byLØRDAG

Velkommen til byLØRDAG 23. april. Tradisjonen tro vil sentrum syde og koke av spennende aktiviteter, markedsstemning og gode byLØRDAG-tilbud hos butikker, serveringssteder og attraksjoner. Blant noe av det du kan bli med på er familiedag i den gamle Brandstasjonen, konserter med Anne Hvidsten, Patrick Jørgensen, Elin Sofye og Majorleap, basar utenfor Sundt, Humorfest og stort byLØRDAG-marked på Torgallmenningen og markedsstemning rundt omkring i hele den fine, gamle byen din.

De beste byLØRDAG-tibudene finner du i byLØRDAG-avisen som fulldistribueres gratis med BA til 81.800 husstander i Bergen torsdag 21. april. Du kan lese den elektroniske byLØRDAG-avisen ved å trykke på lenken nedenfor.

Les den offisielle byLØRDAG-avisen

Alle byVENNER har mulighet til å vinne en av fem Gullkuponger verdi kr 1000 som ligger gjemt i byVENN-appen, og alle vil finne 32 hyggelige overraskelser i byVENN-appen fom. torsdag 21. april.

Bli byVENN

 

FOLKEFESTEN byLØRDAG 23.april: Her er program for dagen

Her er program for folkefesten byLØRDAG 23. april:

byLØRDAG-markedstemning i Hollendergaten
Butikkene Solstrand Blomster & Interiør, LA Soie og Kjerstis Hudpleie trekker ut i gaten med gode byLØRDAG-tilbud. Smaksprøver fra Nicolas Vahé. Goodiebags, gratis hudanalyse mv.
Kl 10-16.

Stort byLØRDAG-marked på Torgallmenningen
På folkefesten byLØRDAG 23. april kan du oppleve ekte markedsstemning med over 40 forskjellige salgsboder fra byens næringsliv i området på og rundt Torgallmenningen.
Kl 10 – 18

byLØRDAG-markedet

Gratiskonsert med Elin Sofye på Torgallmenningen
På Torgallmenningen blir det minikonserter på byLØRDAG-scenen hver hele time fra kl 12-15, varighet ca. 20 minutter. Elin Sofye går på scenen kl 12.

Elin Sofye

Vilde Vite og halemysteriet på scenen på Torgallmenningen
Vilde og vennen og miljøninjaen Eco vil bekjempe de farlige miljøsvinene. Klarer de det? På byLØRDAG-scenen får vi smakebiter fra showet som spilles i sin helhet fra 2.-30. juli 2016 på VilVite med eksplosive eksperimenter og eksentriske karakterer. Spenning, musikk, humor og vitenskap for hele familien.
Kl 12.30

Gratiskonsert med Majorleap på Torgallmenningen
På Torgallmenningen blir det minikonserter på byLØRDAG-scenen hver hele time fra kl 12-15, varighet ca. 20 minutter. Majorleap går på scenen kl 13.

Majorleap


Se de beste tilbudene og program for dagen i den offisielle byLØRDAG-avisen. Klikk her. 

How To Drive a Bus – Barneshow på Torgallmenningen ifm Humorfest
Et herlig bareneshow ombord på en ekte London-Buss med en helsprø engelsk bussjåfør og en litt forvirret konduktør som fungerer som oversetter. DingDing, alle må sitte i setene på øvre dekk! Passer for barn i alle aldre, du kan til og med ta med deg dine foreldre (så lenge de oppførerer seg fint). Utrolig morsomt og et godt fotomotiv. «Hilarious for all ages….» (The Skinny)
Kl 13.30

Anne Hvidsten. Foto: Per Heimly

Gratiskonsert med Anne Hvidsten på Torgallmenningen
På Torgallmenningen blir det minikonserter på byLØRDAG-scenen hver hele time fra kl 12-15, varighet ca. 20 minutter. Anne Hvidsten går på scenen kl 14.

Anne Hvidsten

 

Gratiskonsert med Patrick Jørgensen på Torgallmenningen
På Torgallmenningen blir det minikonserter på byLØRDAG-scenen hver hele time fra kl 12-15, varighet ca. 20 minutter. Patrick Jørgensen går på scenen kl 15.

Patrick Jørgensen

 

ComedyOpoly på Torgallmenningen ifm Humorfest
En av de største snakkisene på Fring Festivalen i Edinburgh kommer til Bergen. Hvem hadde trodd at to komikere som spiller et brettspill på en London-buss kunne være en så utrolig underholdende publikumssport? Her får Bob Slayer besøk av en av komikerene som skal stå på «Humorfest» og de braker sammen i et velkjent brettspill.
Kl 15.30

Never Mind The BusStops – stand-up show på Torgallmenningen ifm Humorfest
Her får vi en times standupshow med smakebiter fra Humorfest som starter onsdag 27. April. Bob Slayer er konferansier og her viser han frem både unge talenter og etablerte komikere på scenen i 2. etasje på sin herlige Blundabus!  Kom og bli med ombord, showet starter når butikkene stenger:)
Kl 18

Visning av nyheter fra Sif Jakobs Jewellery hos Theodor Olsens Eftf. på Torgallmenningen
Hos Theodor Olsens Eftf på Torgallmenningen blir det i samarbeid med Sif Jakobs Jewellery visning av vårens nyheter, utdeling av flotte goodiebags og trekning av vinnere som får fine premier.
Kl 12 – 15.30

Se de beste tilbudene og program for dagen i den offisielle byLØRDAG-avisen. Klikk her.

Torgsalg hos SUNDT motehus
7 av 10 motebutikker trekker ut på gaten med vanvittige priser. Høy markedsstemning med gode byLØRDAG-tilbud også inne i senteret. 10 gavekort a kr 1000 loddes ut blant besøkende i det splitter nye motekonseptet for kvinner Days Like This i 2. etasje.
Kl 09-18.

byLØRDAG-marked avd. Sundt

 

Familiedag i den gamle Hovedbrandstasjonen
Bergen Brandkorps Historielag inviterer til åpen dag i den gamle Hovedbrandstasjonen, med blant annet utrykning i bygatene for barna med veteranbrannbilene. Veteranbrannbiler fra Bergen og Osterøy. Modellbrannbiler. Glidestang, klatring i stige, tegnestue. Utstilling, historiske utrykninger på film. Kl 12:30 blir det foredrag om Bergensbrannen ved Einar Gjessing og Jo Gjerstad. Boksalg. Kafe m.m.  
Kl 11-14

Another Kind of Denim pop-up shop & åpningshelg hos Galleri77 i Gågaten
Velkommen til åpningshelg for nyåpnede Galleri 77. Gågatens nyeste tilskudd, Galleri 77, åpner for første gang fredag 22. april i Gågaten, i regi av gjengen bak den populære klesbutikken REGN. På Galleri 77 blir det kunstutstillinger, primært rettet mot gatekunst, pop-up shops for mindre, men desto mer spennende klesmerker, samt et månedlig bruktmarked for klær, sko og vesker. På byLØRDAG har det bergenske klesmerket «Another Kind of Denim» pop-up shop med sine egne kleskolleksjoner på Galleri 77. Du kan få servert gratis drikke og enkle forfriskninger på det spennende nyåpnede lokalet.  Galleri 77 ligger også vegg-i-vegg med klesbutikken REGN, som også har 20% på hele butikken byLØRDAG.
Kl 10-18

Kjempesprettert og moro for barn i alle aldre på Bergen Kino
Dørene åpner allerede kl 11.30 og alle barne- og familiefilmer koster kun kr 80 hele dagen! Mellom kl 1130 og kl 1600 kan du være med på dette:
– Hilse på Po, verdens beste panda!
– Få gratis ansiktsmaling!
– Prøve vår Angry Birds kjempesprettert!

Legobyggekonkurranse hos Outland i Fortunen
Hos Outland i Fortunen blir det legobyggekonkurranse for med premiering for små og store barn.
Kl 13 – 15

Markedsstemning i handlegaten Strandkaien
Butikkene trekker ut på gaten med gode tilbud, smaksprøver, lerretsmaling til inntekt for Bymisjonen og generelt god stemning.
Fra kl 10

Se de beste tilbudene og program for dagen i den offisielle byLØRDAG-avisen. Klikk her.

Marked hos Mogs i Marken
Mogs i Marken trekker ut på gaten med gode byLØRDAG-tilbud i gågaten Marken.

B-open kunstfestival med på Festplassen og i hele sentrum
23 – 24 april inviterer over 80 av Bergens kunstnere til Åpne atelier. Åpningstider for atelierene er 12-17, både lørdag og søndag. Hver hele time avgår gratis busstur fra Festplassen til de forskjellige atelierene i og rundt sentrum, med ekstra avganger til grupperinger litt utenfor sentrum. B-opens informasjonsstand befinner seg på Festplassen, lørdag og søndag 12-17. B-open er en kunstfestival som er åpen for alle med gratis adgang.

Med Octavia på teatret – en omvisning for de minste på DNS
Den Nationale Scenes populære omvisningsforestilling for barn fra 3-8 år. På teatret har Octavia Sperati bodd i nesten hundre år. Ikke alle har møtt henne, men det sies at hun noen ganger kan høres i gangene i det gamle huset på Engen. Ingen kjenner de hemmelige og spennende plassene bedre enn Octavia. Og hun vil gjerne vise dem fram og fortelle om hvordan det er å være et vaskeekte teaterspøkelse. På denne omvisningen får barna mulighet til å bli kjent med teaterhuset – og bli invitert med i en jakt som stimulerer fantasien. Her får de oppleve magi, spenning og teatrets lek med virkeligheten.
Kl 12

Gåter på Bryggen
Klarer DU å løse gåtene? Opplev Bryggen fra innsiden med et skikkelig adrenalinkick: Escape Bryggen tar dere imot! Husk å legge inn booking i forveien, via www.escapebryggen.no

Opp fra asken – Bergensbrannen 1916 på Bryggens Museum
Bergen har overlevd mange branner, men bare én av dem er kjent som Bergensbrannen. Som byVENN finner du rabattkupong i byVENN-appen.
Kl 12 – 15

Lykkeboks, gratis sukkerspinn og is samt markedsstemning med gode tilbud på Xhibition
På Xhibition blir det lykkeboks med flotte premier, gratis sukkerspinn og is til barna samt markedsstemning med gode tilbud i hele senteret.
Kl 10-18

Se de beste tilbudene og program for dagen i den offisielle byLØRDAG-avisen. Klikk her.

Fruktspyd, konkurranser og aktiviteter på Kløverhuset
I Kløverhuset kan du i tillegg til knallgode byLØRDAG-tilbud oppleve gratis fruktspyd ved hovedinngangen, konkurranse med flotte premier samt stand og aktiviteter inne i senteret.
Kl 10-18

Bondens marked på Fisketorget
Glade produsenter og bønder kommer til Bergen for å gi deg de beste smaksopplevelser. Velkommen til en trivelig handel.
Kl 10-16

Bondens marked

 
20X0 – En reise til fremtiden på VilVite

I 20 nye ulike fremtidsinstallasjoner kan du gjøre valg som påvirker hvordan du bor, hva du spiser og hvordan du reiser.
Kl 10-17

Lek og lær på VilVite
I VilVites utstillinger har vi ca 100 ulike installasjoner med mye å gjøre og finne ut av.
Kl 10-17

3D-film: Den tapte verden på VilVite
Bob er en stresset direktør som reiser til en øde øy for en sårt tiltrengt ferie. Øyen er det perfekte sted for avslapping med sandstrender og kokospalmer. Helt til det viser seg at øyen er bebodd av forhistoriske dinosaurer.
Kl 11 og kl 14

Q-kartongverksted på Vilvite
Bli med på drop-in verksted. Her kan du lage fremtidsroboter eller fuglehus av Q-melkekartonger. Vi stiller ut produktene, og alle som er med får diplom.
Kl 11

Vitenshow: Gi gass, Argon! på VilVite
Velkommen til «Gi gass Argon!» Et vitenshow med MYE gass!
Kl 12 og kl 15

3D-film: Skilpadden Sammy på utflukt på VilVite
Følg havskilpadden Sammy og vennene hans på en underholdende reise i spennende farvann.
Kl 13 og kl 16

Lillelørdag på Litteraturhuset i Østre Skostredet
Grøt, saft og høytlesning til folket! Et drop-in tilbud for hele familien med høytlesning fra et stort utvalg barnebøker. Lytt til morsomme, triste og spennende fortellinger, og kom gjerne med bokønsker! Kos deg med grøt, lån tegnesaker eller stable et putetårn.
Kl 11-15

Se de beste tilbudene og program for dagen i den offisielle byLØRDAG-avisen. Klikk her.

Munchsamlingen på KODE 3
I Rasmus Meyers flotte kunstsamling finner du nøkkelverk fra Edvard Munchs kunstnerskap. Bergen sentrum ved KODE har verdens tredje største Munch-samling.
Kl 11-16

Bevegelser i det 20. århundre på KODE 4
Følg strømningene i det 20. århundres kunst, med et internasjonalt og lokalt perspektiv.
Kl 11-16

Grunnlovsutstillingen «Vi 1814-2014» i De Kulturhistoriske Samlinger, Universitetsmuseet i Bergen
Grunnlovsutstillingen «Vi 1814 – 2014» viser utviklingen av vår politiske kultur, rettsstat og folkestyre. Den stiller grunnleggende spørsmål omkring vårt demokrati i dag.
Kl 11-16

Bergen og verden: 1400-1900 på KODE 4
Den eldste kunsten i KODEs samlinger forteller fascinerende historier om Europa og Norge. Følg byens egen kunstsamling gjennom flere århundrer.
Kl 11-17

KunstLab og Drømmedryss på KODE 4
Utstilling for barn og unge. Billedbokillustrasjoner, gjenstander og installasjoner fra drømmenes univers.
Kl 11-17

Skriiible! Familiehelg på KODE 4
Bli med på en verkstedshelg på KODE med fokus på tegning! Ulike tegneoppgaver i KunstLab med utgangspunkt i museets nye aktivitetsbok «Skriiible». Vær med å lage en kjempestor tegning! Passer for alle. Dropp inn.
Kl 12-16

Nikolai Astrup – veien hjem på KODE 4
En kunstner bør se naturen slik som et barn, hevdet Astrup. «Nikolai Astrup – Veien hjem» ser nærmere på kunstnerens utvikling mot det naivistiske gjennom tidlige arbeider. Flere er aldri før vist for publikum.
Kl 11-17

Se de beste tilbudene og program for dagen i den offisielle byLØRDAG-avisen. Klikk her.

Sjøløveshow , et hav av søppel og nytt brasserie på Akvariet
Biologen Akvariet er endelig ferdig oppusset og deilig mat lages på løpende bånd. Nå kan de som besøker oss både kose seg med dyrene våre og vårt fôringsprogram og nyte et herlig måltid i brasseriet. Brasseriet har fått en lun og koselig atmosfære og her kan små og store retter nytes. Vår temautstilling «Et hav av søppel» er og noe som er verd å få med seg, denne finner publikum nede i Labyrinten. Her har vi gjennom informasjon og synliggjøring i noen av akvariene satt fokus på dette viktige tema gjennom fortellingen om en plastflaske og hvordan den kan påvirke havet og kysten. I kinoen har vi fått ny film, Galapagos som kan anbefales på det sterkeste.

På Akvariet skjer det noe hver time gjennom hele dagen, så her kan dagen fylles og nytes!

Sjøløveshow: Mossy, Kim, Laura og Amy viser sine kunster i showarenaen.
Kl 12 og kl 15

Selforing
Kl 13

Pingvinforing
Kl 14

byLØRDAG på Akvariet

Gyda sier du skal gå hjem på Bryggens Museum
En mørk kveld for mer enn 750 år siden var kanskje Gyda lei av at mannen hennes nok en gang satt for lenge på skjenkestuen, kanskje ristet hun i full fart tegnene ned på en trepinne og sendte et av barna med beskjeden: Gyda sier at du skal gå hjem gya:sæhir:atqu:kakhæim. Runene snakker til oss, direkte fra middelalderens Bergen.
Kl 12-15

Mini-utstilling: Historier fra våre liv på Bryggens Museum
Åtte ulike mennesker har diskutert seg frem til åtte ulike gjenstander de mener forteller viktige historier fra vår tid og fortjener en plass på fremtidens museum.
Kl 12-15

Familiedag hos Ynglingen på Nedre Korskirkeallmenningen
Kafè, hobbyaktiviteter, brettspill og lego for barn og tweens. Lekekrok for de minste. Ansiktsmaling og rebusløp.
Kl 12-15.30

Se de beste tilbudene og program for dagen i den offisielle byLØRDAG-avisen. Klikk her.

Tett på hos Lille Atelier i Lille Øvregaten
Malerier av Marit Opdahl. Maleriene er inspirert fra sør-Frankrike hvor hun delvis bor. Abstrakte landskaper.
Kl 12-16

GRAFIKK hos Galleri Vox i Strandgaten
Galleri VOX presenterer gruppeutstillingen GRAFIKK: Etter en to måneders workshop i silketrykk der vi har lekt oss med farge, form og alle silketrykkets muligheter, vil vi nå vise resultatet. Utstillingen inneholder også andre former for grafikk. Fra det svarteste svarte til det mest fargesprakende. Det personlige uttrykket står i sentrum for utstillingen.
Kl 12-16

Ascent på USF Verftet
Ascent er en utstilling av Filippa Barkman og Lisa Him-Jensen. Ascent består av tegning, collage og dikt – mange separate elementer som alle er utforskninger av lys og mørke.
kl 12-17

Hordaland kunstsenter på Klosteret
Make Default. Gruppeutstilling kl. 12-18
Kl 12-18

Swing’n’Sweet Jazzclub – Constant Rain i Ludvig Bar på Scandic Neptun
Constant Rain har eksistert siden 1995. De spiller swing, standardlåter og bossanova, samt noen egenproduserte sanger. Bandet har fokus på vokalarrangementer og har to kvinnelige vokalister, i tillegg til at både gitarist og bassist er sangere. Bandet har en humørfylt og utadvendt stil, og legger stor vekt på å skape god stemning på sine konserter.
Kl 14-17

Teater: Tonje Glimmerdal av Maria Parr på DNS, Store Scene
Da Maria Parrs barnebok, «Vaffelhjarte», ble gjort til teater på DNS i 2014, var responsen fra publikum og anmeldere enorm. Nå følger vi opp med Parrs andre barnebok, «Tonje Glimmerdal». Tonje på 10 år er på mange måter Norges Pippi Langstrømpe. Hun er det eneste barnet i Glimmerdalen og den tøffeste jentungen dalen har sett på lenge. Alle liker Tonje, untatt den kyniske businesscampingplass-eieren Klaus. Han liker ikke barn i det hele tatt og har beordret forbud mot barn i det han kaller «Hagen-Helsecamping». Bestevennen til Tonje er Gunnvald på 74 år, og de to kjenner hverandre ut og inn. Eller gjør de egentlig det? En dag finner nemlig Tonje ut at Gunnvald har en stor hemmelighet og at han trenger hjelp. Dermed blir det en kamp for å berge lykken og feletonene for verdens beste bestevenn, godt hjulpet av mottoet: «Fart og selvtillit». Nykomponert musikk av Karoline Krüger. Musikeren Sigrid Moldestad har en viktig rolle i oppsetningen. Det har også felen hennes.
Kl 15

Se de beste tilbudene og program for dagen i den offisielle byLØRDAG-avisen. Klikk her.

Malerier av Elisabeth Lerøy i Logen Bar på Øvre Ole Bulls Plass
Elisabeth Lerøys olje-og akrylmalerier formidler hennes tolkninger av lysvirkninger og stemninger i natur, by og musikkverdenen.
Kl 18-24

Teater: Underlandet av Jennifer Haley på DNS, Store Scene
Hva skjer med deg når du kan leve i en parallell verden der alt er tillatt? Bli med inn i en morderne thriller av et krimdrama som tar for seg etterforskningen av noe som har skjedd i en virtuell verden, der enhver står fritt til å velge identitet og utseende. Bli med til «Underlandet», The Nether – et eventyrsamfunn der medlemmene tilbys absolutt frihet. I «Underlandet» kan man lage egne univers, skape sine egne historier og leve ut drømmene. Både de gode og de onde… Stykker tar for seg det virtuelle livet, som for mange i dag faktisk er mer virkelig enn livet selv. Men hva skjer når identiteten oppheves og man ikke behøver å stå til ansvar for sine handlinger? Hva gjør det med oss? Urpremieren i London vakte stor oppmerksomhet. «Underlandet» belyser en aktuell tematikk med sin problematisering av forholdet mellom fiksjon og virkelighet. Filmaktuelle Siren Jørgensen i hovedrollen.
Kl 18

Melting av Amund Sjølie Sveen / SLAGR på Studio USF Verftet
Alle vet at isen smelter. På engelsk sier man også at økonomien smelter når den går inn i en nedgangstid eller krise. Man kan også si at samfunnet, velferdssystemet, sosiale relasjoner eller offentlig kunststøtte smelter når disse elementene omdannes eller brytes ned. Melting er en videreføring av Economic Theory for Dummies, hvor Sveen beskriver forløpet til den nyliberale økonomiske teorien, som effektivt har trumfet gjennom et globalt system av fri handel og ubeskyttede arbeidsmarkeder siden midten av 1970-tallet. Sveen adresserer sammenhengen mellom økonomi og klima i et historisk perspektiv. Med seg har han bandet Slagr, som spiller sakte, meditativ norsk tradisjonsmusikk på strengeinstrumenter, og en installasjon av smeltende is.
Kl 19-20

Bjarte Hjelmeland – «I lånte fjær» på Ole Bull Scene
Bjarte Hjelmeland er tilbake med et helt nytt humorshow. Han forsetter der han slapp sist gang – ellevill, varm, musikalsk og morsom. «I lånte fjær» byr på nye karakterer, et par kjærkomne gjensyn med karakterer fra forrige show, personlige historier og enda mer gøy!
Kl 19

Konsert med Gina Aspenes på Madam Felle
Gina Aspenes fra Os debuterte som soloartist i 2013, og vant i skarp konkurranse med to av bluesens tungvektere, Knut Reiersrud og Bjørn Berge, Spellemannsprisen i bluesklassen på første forsøk! Til stor begeistring fra salen kvitterte Gina, – på ekte osadialekt, med å levere Spellemannsshowets morsomste og mest omtalte kommentar fra scenen: «Veit dåke kem eg e?» Nei, vi visste kanskje ikke hvem denne funky damen fra Os var den gang, – men vi vet det nå!
Kl 22.30

Se de beste tilbudene og program for dagen i den offisielle byLØRDAG-avisen. Klikk her.

Konsert med The Skull (US) på Inside i Vaskerelvsmauet
The Skull med tidligere Pentragram og Trouble medlemmer, inkludert vokalist Eric Wagner og bassist Ron Holzner er på vei til Europa mars/april 2016! Med original TROUBLE vokalist Eric Wagner og bassist Ron Holzner, lever de opp til sine legendariske tidligere band, med sitt nye Tee Pee Records / Plastic Head release «For Those Which Are Asleep». Metal Kaoz nevnte i sin anmeldelse av albumet at det føles som en uforbeholden skive, med old-school doom, svingende og stampende på alle de riktige måtene.» THE SKULL’s kommende turne inkluderer en stor blanding av Trouble klassikere og sjeldenheter som spenner over Eric Wagner og Ron Holzner perioder med bandet så vel som nye «The Skull» materiale fra den kritikerroste plata «For Those Which Are Asleep», som spilles i Europa for første gang noensinne. Showet inneholder også en og annen cover, samt «expanded live jam versions»! It´s doom that rocks. Special guest: HEX A.D. og OBSCURE
Dørene åpnes kl 20

Big Bass Theory på Ricks Teater i Veiten
Loud Sound Promotion presents the first edition of «Big Bass Theory» feat. Cherry aka BreakNtune, Martin Telemann, JayKosy, Grime, Story & Qki.
Video: https://youtu.be/MiVvfQiibpE
Kl 22

Konsert med Trond K & The Serious Issues
From the outskirts of the outskirts comes a man with layers and layers of experience hiking the dark woods of the social injustice in human consciousness; Trond K & his staunch men: the Serious Issues, has buckled up, belted in and tucked down in the molds of Our Brave New World. Attending the recording, sum of the country’s most beleaguered and reputed musicians´ has been longing to play and record them songs with the scraping, rumbling voice of this poet, this Jumal Etziem of Lo-fi Americana. This noble hobo best described as a young relic torn and worn, made of excavated pinewood: In his left hand his trusty instrument in his right a pair of foxes ears, face and a claw, ready to tell his story starting with a set of songs set to degorge the smug champagne -face of the middle class for ever. In this toil world The Manchurian Monkey is a sincere record, fuming of hopes if there ever was one, like the scorching smell of knuckles on white coal. If you´re one of those smucks who wouldn’t know why Klykken clenches his fist in awe against times like these, and the men responsible – the wellpissers, well then, maybe you´re one of them?
Dørene åpner kl 21

Et japansk folkeeventyr om en veldig liten samurai på Cornerteateret
Kom og opplev et Japansk folke eventyr om lille Issun Boshi. En veldig liten gutt som blir født hos et barnløst ektepar. Han er liten som en dukke og blir ikke større, men foreldrene elsker han likevel.  I et autentisk Japansk interiør og med levende musikk på scenen inviteres publikum til en magisk forestilling der de små kan få til vanskelige ting og det å skille seg ut og være annerledes blir en styrke.
Kl 14-14.40

Se de beste tilbudene og program for dagen i den offisielle byLØRDAG-avisen. Klikk her.

KA2016_Tidi: annerledes: JEG! på Cornerteateret
Noen ganger hender det at alle på bussen ser rart på deg uten at du skjønner hvorfor. Dagen etter tar du på deg slips istedet for sløyfe. For sikkerhets skyld. Ingen andre går jo med sløyfe. Noen ganger ler alle av deg og du får ikke være med når de leker i friminuttet. Noen ganger skjønner du ikke leken, og ender opp med å leke noe annet helt for deg selv. Eller du tør ikke gå på do på skolen for det henger en skummel lapp på døren, eller de andre går enten for fort eller for sakte, og du blir gående alene i midten. Hallo. Hei. Hallo? Hører dere meg? Jeg står her. Alene. Hører dere meg? Dette er meg.
Kl 19

Konsert i Johanneskirken
Konsert med StaS og Bart Clavier.
Kl 19-20.30

Adelphismaking med Daracha i Terminus Whiskybar
Vi kjører på med en eksklusiv whiskysmaking! Dette er sjelden whisky, så her vil det være begrenset med plasser.
Kl 19

Poesidigg-lørdag på Cafe Opera
Poesidigg er tilbake på Opera.
Kl. 20

Carl Stone/Afrikan Sciences på Landmark
Live.
Dørene åpner kl 22

Se de beste tilbudene og program for dagen i den offisielle byLØRDAG-avisen. Klikk her.

Velkommen til byLØRDAG i den gamle, fine byen din!