OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

byLIV – Bergens offisielle bymagasin

I mars 2016 lanserer Bergen Sentrum AS på vegne av medlemsbedriftene magasinet byLIV. byLIV er et nytt, høykvalitets shopping- og trendmagasin med fokus på Bergen bys urbane kvaliteter, særlig innen mote, interiør, mat, velvære, kultur og uteliv.

byLIV – Bergens offisielle bymagasin

I mars 2016 lanserer Bergen Sentrum AS på vegne av medlemsbedriftene magasinet byLIV. byLIV er et nytt, høykvalitets shopping- og trendmagasin med fokus på Bergen bys urbane kvaliteter, særlig innen mote, interiør, mat, velvære, kultur og uteliv. I byLIV får leseren møte det store og spennende mangfoldet innen shopping, velvære, serveringssteder, kultur- og opplevelsestilbud i byen mellom de syv fjell, lekkert presentert gjennom redaksjonelle spalter og butikkprofiler av høy kvalitet. Magasinet utgis av sentrumsbedriftene selv gjennom samarbeidsorganisasjonen Bergen Sentrum AS, i samarbeid med Mediaservice (kjent for de fleste som IN Magasinet). Gjennom flere årlige utgivelser vil byLIV gjøre leserne bedre kjent med de urbane kvalitetene i bykjernen og bidra til at Norges vakreste by blir tatt enda mer i bruk på helårsbasis.

Utgivelser byLIV 2016:
•  byLIV sommer – mai
•  byLIV julemagasin – november

Distribusjon:

Opplag: 36.000 pr utgivelse
Distribusjon: Postalt til utvalgte postnumre, magasinstativer i kjøpesentre, butikker, serveringssteder og andre sosiale møteplasser i sentrum. Magasinet i sin helhet gjøres tilgjengelig og distribueres i elektronisk utgave. I tillegg vil redaksjonelt innhold som bildeserier og artikler publiseres på våre nettsider og deles i våre sosiale medier.
Digital distribusjon: www.bergensentrum.no (358.000 unike besøkende, 955.000 sidevisninger/år).
Sosial distribusjon: www.facebook.com/bergensentrum (35.500 likere, rekkevidde: 5.500.000/år (antall personer innlegg blir vist for)). Mulighet for ekstra boosting av artikler mot segmenterte målgrupper.
Mobil distribusjon: Kundeklubben byVENN; sms & byVENN-app for iOS & Android 22.000+ medlemmer

Kontakt:

Ansvarlig utgiver: Bergen Sentrum AS
Produsent: Mediaservice AS

Annonsering:

Thomas Gundersen fra IN Magasinet er en kjent mann for mange av våre medlemsbedrifter og vil ivareta vårt nye magasin byLIV. Medlemsbedrifter i Bergen Sentrum AS vil ha særlig fordelaktige vilkår, siden de selv står som utgiver av magasinet via Bergen Sentrum AS. Bergen Sentrum AS er byens offisielle sentrumsselskap, og har ikke erverv til formål. Sentrumsorganisasjonen sammen med Mediaservice/IN Magasinet vil bruke mye tid og ressurser på å produsere byLIV, og vi anbefaler og håper alle med interesse av et mest mulig levende og attraktivt sentrum deltar med stoff og annonser etter beste evne. Thomas Gundersen kan nås på mobil 40077478 og e-post thomas.gundersen@inmagasinet.no.

Ta godt imot ham!