OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Burlesk på Studio USF

Endless Medication er en burlesk religionssatire og et underholdende harselas over vestens graviditetshysteri.

Buelens Paulina (Belgia) // Endless Medication

Forestillingen spilles lørdag 13. og søndag 14. september kl 19.00 på Studio USF, USF Verftet.

Endless Medication handler om Rosa. Rosa gråter aldri. Hun bærer blomsterkranser med spiker og plukker plastikkblomster på kirkegårder. Rosa vil bli fakir. En dag besøker Gud henne, og forteller henne at den nye Messias vokser i innvollene hennes.

Denne kritikerroste teaterhiten fikk sitt gjennombrudd etter KunstenFESTIVALdesArts i 2003 og har etter hvert turnert store deler av Europa. Forestillingen er en kombinasjon av burlesk religionssatire og underholdende harselas over graviditetshysteri i det rike vesten. Den kan også lese som en kritikk av et samfunn der kvinner ikke blir sett på som vellykkede dersom de ikke kan eller vil få barn.

Forestillingen er skrevet og regissert av Marijs Boulogne. På scenen møter vi Boulogne og en av flamsk teaters mest brukte skuespillere, Sara De Bosschere. Endless Medication er et mini-variete-teater med gode skuespillere, bygd på en god tekst og fargelagt med noe så eksotisk som trekkspillmusikk. Det en verden som vakler mellom delirium og virkelighet, mellom blasfemi og ekstase. Det er to kvinners univers, som søker sitt eget språk, sine egne hallusinasjoner og sin egen virkelighet.

Forestillingen presenteres i samarbeid med Nettverk for Scenekunst med støtte fra Kulturdepartementet.

Billetter kan blant annet kjøpes med Sentrumsgavekortet hos Revy- og Teaterservice i Grieghallen.

Les mer: www.buelenspaulina.org  / www.bit-teatergarasjen.no