OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Buekorpsmuseet i Bergen inviterer til åpen markedsdag

Det vil være åpen dag/markedsdag lørdag 26. november fra kl 12 til 15 på Buekorpsmuseet i Muren. Her får du kjøpt julegaven til den som har «alt».

Det vil være åpen dag/markedsdag lørdag 26. november 2016 fra kl 12 til 15 på Buekorpsmuseet i Muren hvor eldreforeninger for de respektive korps får anledning til å selge sine bøker, krus og buekorps relaterte effekter mv. Museet har også gitt ut endel lokalhistoriske bøker fra Bergen by som er for salg i Museet.

Museet har hatt en meget positiv utvikling de siste årene med b.l.a. nye utstillinger og buekorps bøker som er blitt lansert. Museet og utstillinger er fornyet, og ønsket om en mer aktiv bruk er nå absolutt til stede. Ny utstilling med Audun Hetlands tegninger om og med de bergenske buekorps som tema, åpnet i august. Den nye boken med Hetlands herlige buekorps tegninger og bildetrykk av det ukjente Hetlandsmaleriet med kjente Bergensere er å få kjøpt i museet. Perfekte gaver til jul for dem som har «alt» annet.

Alle er velkommen til å komme innom for en kopp kaffe og nyte den flotte Hetlandutstillingen, og en julehandel om du vil.

Hilsen oss i buekorpsmuseet.