OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Boksalongen – en uavhengig bokhandel i sentrum

Ane W. Wathne og Jenny Sulland driver Boksalongen i Litteraturhuset; den eneste uavhengige bokhandelen i Bergen sentrum. DET er verdt å merke seg.

Ane W. Wathne og Jenny Sulland driver Boksalongen; den eneste uavhengige bokhandelen i Bergen sentrum. DET er verdt å merke seg.

Boksalongen holder til i Litteraturhuset som ligger i Østre Skostredet 5-7. Her kan vi finne små og store bokskatter som vi ellers kanskje aldri hadde snublet over. Nettopp dette fører til uforglemmelige leseopplevelser som vi tar med oss videre. Her er en god blanding av kjente og mindre kjente bøker, og alle vil finne noe spennende.

Det eneste jeg beklager, er at jeg aldri vil få tid til å lese alle de bøkene jeg har lyst på.

— Françoise Sagan

Boksalongen har masse flotte barnebøker, norsk og oversatt skjønnlitteratur (romaner, noveller, poesi, teater) og engelske bøker. Her er også et bruktbokutsalg. Dette er et fint sted å gå innom for å slappe av med en bok i sofaen, eller for å få gode lesetips! Mat og drikke fra Colonialen smaker bedre når de kan inntas i rolige omgivelser i Boksalongen – omgitt av bøker.

Når vi bruker Boksalongen viser vi samtidig at vi setter pris på de mindre, uavhengige butikkene som er med på å gjøre sentrum til et fargerikt og spennende sted å være!

Åpningstider: Følg Boksalongen:
mandag 1200-1800 Facebook
tirs-tors 1200-1900 Instagram
fredag 1200-1800 Twitter
lørdag 1100-1700