OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Hvordan bli byVENN

Vil du ha tilgang til nyheter og gode tilbud i Bergen sentrum direkte på mobiltelefonen din? Nå har Bergen Sentrum gjort det mye enklere for deg.

Vil du ha tilgang til nyheter og gode tilbud i Bergen sentrum direkte på mobiltelefonen din? Nå har Bergen Sentrum gjort det mye enklere for deg.

Ikke rart at han smiler fornøyd. Siden starten sommeren i 2015 har «babyen» hans, byVENN blitt en av Norges hurtigst voksende mobilbaserte informasjons-kanaler for nyheter og gode tilbud.
– Vi rundet for kort tid siden hele 37.000 byVENNER, så det er vi veldig godt fornøyd med.

Det er ikke så vanskelig å få markedssjef Thomas Ottesen i Bergen Sentrum AS til å fortelle om byVENN.

– Vi rundet for kort tid siden 37.000 byVENNER, så det er vi veldig fornøyd med

MEN, HVA ER BYVENN, EGENTLIG?
– byVENN er en ny informasjonskanal som alle som har mobil kan få tilgang til. Helt gratis. Slik kan du jevnlig bli oppdatert på nyheter og få ekstra gode tilbud som kun de som har lastet ned byVENN-appen får tilgang til. Det er to typer tilbud; faste fordeler som man kan benytte flere ganger, og engangs kuponger som kan benyttes i et kortere tidsrom. Eksempelvis er en av de faste fordelene at du får rabatt på inngangsbilletten til Akvariet hvis du er byVENN.

HVORDAN GJØR MAN DET?
Alt man trenger å gjøre, er å laste ned byVENN-appen der de digitale kupongene ligger klar til bruk. Det er enkelt. Du skriver bare en melding med ordet BYVENN, og sender det til 2242, så får du en melding tilbake med en lenke som du klikker på og vips, så er du blitt byVENN.

MEN HVA OM JEG IKKE ØNSKER Å FÅ INFORMASJONEN?
– Da sender du bare en melding til 2242 med BYVENN STOPP. Men, det vil jeg selvsagt ikke anbefale. Vi vil jo at du skal være få tilgang til alt som Bergen sentrum kan by på.