OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Blå jakt

Visste du at at…. 
…Håkjærring kan bli over 8 meter lang og lever i havet rett utenfor Bergen?
…fisk kan være glade og sinte akkurat som oss mennesker?
…at fiskene snakker sammen?

Nå har du muligheten til å bli med på en reise under havets overflate og selv møte villaksen og berggylten og alle de andre artene i havet utenfor Bergen.  

I forestillingen BLÅ JAKT møter vi 10 år gamle Lynn, som mister trommen sin i sjøen. Mens hun leter etter den treffer hun en sel. Han vil hjelpe henne å finne trommen, hvis Lynn hjelper selen med å fange Håkjærringa.

Nå begynner et fantastisk undervannseventyr, hvor de to nye vennene får morsomme, skumle og lærerike møter med mange av havets arter – men klarer de å finne trommen og fange Håkjerringa?

Forestillingen BLÅ JAKT er blitt til etter regissør Ivar Tindbergs og dramatiker Liv Heløes begistrede møte med boken ”Fiskenes ukjente liv” av Bergljot Børresen. Den presenterer revolusjonerende forskning om fiskenes følelsesliv og samspillet mellom artene i vannet. I samarbeid med scenograf og dukkedesigner Gilles Berger, lyddesigner Peter Baden og koreograf Steen Koerner har Tindberg og Heløe skapt et overdådig dukketeaterunivers som åpner opp for en vidunderlig og forunderlig verden under havets overflate. 

Bli med Lynn og selen på deres reise i BLÅ JAKT.

Anbefalt alder fra 4 år.

Urpremiere på Småscenen 15. januar.

Telefon billettbestilling: 55 60 70 80

Les mer:: www.dns.no