OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

BIT Teatergarasjen i App Store

BIT Teatergarasjen har sammen med webutvikler Ole Thorsen i løpet av de siste månedene designet et helt nytt verktøy for å holde deg orientert om det som skjer av spennende dans og teater i Bergen. BIT Teatergarasjens applikasjon for iPhone, iPad og iPod touch ble godkjent av Apple den 27. april og kan nå lastes ned fra App Store.

BIT Teatergarasjen opplyser følgende om sin nye applikasjon:

Applikasjonen inneholder:

  • Oversikt over kommende forestillinger
  • Lenke til kjøp av billetter
  • Funksjon for å lokalisere arrangementene
  • Nyheter fra BIT Teatergarasjen
  • Filmsnutter fra tidligere og kommende forestillinger
  • Aktuelle tilbud fra BIT Teatergarasjen og samarbeidspartnere

App Store er relativ upløyd mark for institusjoner i BIT Teatergarasjens sjanger. Vi mener å ha laget et fint, kommunikativt, nyttig og spennende verktøy som kan tilfredsstille de App-frelste som finnes der ute. Statistikker viser at det er mange av dem.

Utvidet funksjonalitet og endringer vil komme i oppdateringer etterhvert som vi ser behovet og mulighetene for slikt. Vi er også veldig interessert i at brukerne gir tilbakemeldinger på det vi har laget, ved enten å skrive kommentarer i App Store, eller ved å sende kommentarene i en epost til info(at)bit-teatergarasjen.no

BIT Teatergarasjens vårsesong er straks over og rekken av forestillinger som listes i applikasjonen er derfor ikke veldig lang. Men fortvil ikke, i løpet av mai slipper vi hele programmet for årets dansebiennale OKTOBERDANS 2010 og høstens øvrige forestillinger og fristelser slippes videre utover i mai og juni. Følg med!

Om noen av funksjonene
* Mens vi venter på nye Teatergarasjen presenteres våre forestillinger rundt omkring på byens ulike arenaer. Vår nye applikasjon gir deg muligheten til enkelt å lokalisere arrangementene du har lyst til å gå på.

** Med applikasjonen får du tilgang til gode tilbud, overraskelser, små og store bonuser fra BIT Teatergarasjen og våre kjære samarbeidspartnere.  Tjenesten fungerer slik: Finn frem kupongen på din iphone, ipad eller ipod touch, vis til rette vedkommende og benytt deg av tilbudene. Vi håper og tror de vil falle i smak.

 Lenke til applikasjon