OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Bestill byVENN enkeltkampanje

Har du lyst å sende ut et godt tilbud til våre byVENNER? Meld inn ditt tilbud og få det sendt ut via sms og presentert i byVENN-appen!

Har du lyst å sende ut et godt tilbud til våre byVENNER? Meld inn ditt tilbud og få det sendt ut via sms og presentert i byVENN-appen!

Enkeltkampanjer er gode tilbud som sendes ut via SMS til kundeklubbmedlemmene, og som også kan lastes opp i byVENN-appen som en kupong. Medlemmene kan da enten vise SMS eller appen for å benytte seg av tilbudet. Tilbudene skal kun gjelde for medlemmer i kundeklubben byVENN. Last ned i appen i App Store eller Android Market.

Hva er et godt tilbud?
Rabatten bør være på 30-50%, og det bør være stor grad av valgfrihet for kunden. Jo bedre rabatt, og valgfrihet, jo bedre respons!

Eksempler på gode tilbud:

 • Rabatt på en valgfri vare
 • Rabatt på alle ordinære varer
 • Rabatt på en produktgruppe
 • Rabatt på populære merker
 • Rabatt på et populært produkt

Spør deg selv: “Har jeg lyst til å benytte meg av dette tilbudet?”

Hvorfor bli med?
Det er bare fordeler med å bidra med tilbud:

 1. Økt lojalitet og kundestrøm
 2. Mulighet for mersalg og høyere omsetning
 3. Mulighet for å nå ut til nye kunder og målgrupper

Hva trenger vi av deg?

 1. Bedriftsnavn og gateadresse
 2. Ønsket tilbud som kort & konsis tekst, målgruppe og tidspunkt for utsendelse
 3. Varighet på tilbudet (bør vare minst 2-4 dager)

Prosjektleder hos Boostcom Media setter opp forslag til kampanje; tekst, målgruppe og tidspunkt for utsendelse. Kampanjen må godkjennes av både bedrift og Thomas Ottesen i Bergen Sentrum. Det kan når som helst sendes inn tilbud som ønskes sendt ut, men vi tar forbehold om ledig plass på sendeplanen. Planlegg og vær ute i god tid. Gode tilbud prioriteres, og dersom tilbudet ikke er godt nok, vil det ikke bli sendt ut.

SPØRSMÅL?
Ta kontakt med Thomas Ottesen, markedssjef i Bergen Sentrum, tlf 90 98 14 14, epost thomas@bergensentrum.no eller Boostcom Media som drifter kundeklubben vår. Boostcom Media tlf 73 60 60 23, e-post: kundeklubb@boostcommedia.no

Pris: 50 øre/sms
Tillegg for produksjon av kupong i app(valgfri) kr 950,-