OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Bergens første Samsøe & Samsøe-butikk har åpnet

Det danske motemerket åpnet denne uken dørene til splitter nye og flotte lokaler i Strandgaten 18.

Det danske motemerket åpnet denne uken dørene til splitter nye og flotte lokaler i Strandgaten 18.   

– Jeg har alltid elsket Samsøe & Samsøe, og jeg er så glad for at bergenserne også er glad for at Samsøe endelig er her, sier en strålende blid butikksjef Lene Sæbø Andreassen.

27-åringen har flere års erfaring med klær og mote, og påtok seg i år oppdraget med å starte Bergens aller første Samsøe & Samsøe-butikk. Med på laget har hun to menn og to kvinner som gleder seg til å ta imot bergenserne og gi tips for bekledning til både hverdag og fest. 

SKANDINAVISK KVALITET OG DESIGN
Samsøe & Samsøe ble etablert i Danmark i 1993 av brødrene Klaus og Preben Samsøe, og klærne har siden vært å finne i en rekke butikker i Bergen. Motemerket har imidlertid aldri før hatt sin helt egne, rene konsept-butikk i byen mellom de syv fjell. 

– Merket er ganske etablert i Bergen, og mange kjenner til oss fra før. Det som er nytt hos oss, er at vi ikke bare har et lite utvalg fra Samsøe & Samsøe, men et mye bredere utvalg fra de ulike kolleksjonene. Det virker folk glade for, sier Lene.

Den nye butikken i Strandgaten fører klær, tilbehør, undertøy og sko til både dame og herre – av god kvalitet og til gode priser. Samsøe & Samsøe kjennetegnes av skandinavisk minimalisme, maskuline tendenser, lekre snitt og duse farger. Butikksjefen forteller at butikken vil ha et fast sortiment av komfortable og tidløse plagg til basisgarderoben, og at nye sesonger og kolleksjoner byr på klær med en vri av spennende tekstiler, farger og print.

– Den nyeste kolleksjonen, vår- og sommerkolleksjonen, er veldig romantisk, og vi ser mye farger, omslagsskjørt, blomsterprint, linstoff og myke tekstiler. Til herre ser vi ruter, striper og kule sommerklær med prints. Her er det noe for alle, forteller Lene om kolleksjonen som er på plass denne uken.  

Hos Samsøe & Samsøe finner du favoritter som semskede skinnjakker, allværs- og regnjakker og regntette sekker. Butikken fører dessuten et stort utvalg gensere i kasjmir og merinoull gjennom hele året – til behagelige priser. 

ØNSKER VELKOMMEN INNOM
Lene og gjengen ønsker alle bergensere hjertelig velkommen til butikken for en varm velkomst og inspirasjon til en ny og frisk vårgarderobe.

– Vi har verdens fineste klær, og du blir glad og inspirert av å være her! Det er så deilige omgivelser, fordi det er helt nytt. Dette er en annerledes butikk, for her får du et stort utvalg av Samsøe & Samsøes sortiment. Så kom innom, prøv og kikk, og bli inspirert. Du vil bli tatt imot med åpne armer!