OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Bergen Vinfest 2014

Bli med på en oppdagelsesferd i vinens verden! 3 dager med produsentbesøk, vinsmakinger, vintog, winemaker’s dinners og avslutning med vinmesse i Logen.

Bli med på en oppdagelsesferd i vinens verden! 3 dager med produsentbesøk, vinsmakinger, vintog, winemaker’s dinners og avslutning med vinmesse i Logen.

Denne helgen er det vinkjennere som tar byen i god bruk. 18 produsenter presenteres under festivalen og 9 restauranter og 4 vinkjellere i Bergen er med på å lage god stemning. Billetter til vintogene på torsdag er allerede revet bort, men følger du med på festivalen sin Facebook side så kan det være du kan få tak i en ubenyttet billett likevel.

Det skjer mye mer enn vintog i Bergen denne langhelgen:
Fredag 29 august kan du bli en bedre vinsmaker i regi av Bergens Tidendes vinskribent Ingvild Tennfjord og delta i vinquiz. Lær om hva tanniner egentlig er, og er snurring på glasset kun jåleri?
Lørdag 30 august kan du treffe produsenter og importører på den store Vinmessen, samt smake et hundretalls viner. Det du ikke lærer om vin i løpet av denne helgen, er sannsynligvis ikke verdt å vite!

Bergen Vinfest er verdt å få med seg om du er interessert i å lære mer om vin eller vil finne din absolutte favorittdrue. MEN ta ikke vårt ord for det; gå inn på Bergen Vinfest sine hjemmesider og se alt som skjer denne helgen. Her er også informasjon om billetter, priser og hvilke steder i Bergen Sentrum festivalen tar i bruk.

Bergen Vinfest 2014

Bergen Vinfest på Facebook