OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Bergen vinfest 2013

29. – 31. august 2013 arrangeres Bergen vinfest. Det blir 3 dager med produsentbesøk, vinsmakinger, vintog, winemaker’s dinners og avslutning med vinmesse i Logen.

Bergen Vinfest 2013
 
29. – 31. august 2013 arrangeres Bergen vinfest. Det blir 3 dager med produsentbesøk, vinsmakinger, vintog, winemaker’s dinners og avslutning med vinmesse i Logen.
Vi er stolte over nok en gang å kunne invitere byens befolkning til Bergen vinfest 29. – 31. August 2013. Fjorten restauranter og vinhus i Bergen står bak arrangementet som gikk av stabelen for første gang i 2011. Det ble sydlandsk stemning i byen da 450 mennesker deltok i vintoget gjennom Bergens smau og gater. Vinfesten åpner også i år med vintog og påfølgende vinsmaking på de forskjellige restaurantene. Der får publikum servert dertil passende mat – i perfekt kombinasjon, for å si det som det er. Alle restaurantene og vinhusene vil kjøre egne program hver dag, hele dagen. Fellesarrangementene går av stabelen i Logen.

Vinfesten arrangeres av:

Aroma – www.aroma.no
Altona vinbar – www.augustin.no
Bocca – www.boccarestaurant.no
Boha – www.boha.no
Bølgen & Moi – www.bolgenogmoi.no
Colonialen – www.colonialen.no
Don Pippo
Bare Restaurant
Potetkjelleren
Dråpen – www.draapenvinbar.no
Jacob’s Bar & Kjøkken- www.jacobsbergen.no
Lucullus – www.scandichotels.no/neptun
Pergola – www.pergola.no
Sumo – www.sincoas.no

ALLE DAGER ER DER WINEMAKERS DINNER PÅ RESTAURANTENE.
Billetter er å få kjøpt hos restaurantene.

Restauranter: Aroma, Bare Restaurant, Bocca, Boha, Bølgen & Moi, Colonialen, Jakob’s bar og kjøkken, Lucullus, Potetkjelleren, Sumo
Vinbarer: Altona, Don Pippo, Dråpen, Pergola

VINTOG TORSDAG KL 17:30
I Logen teater ønskes deltakerne velkommen med aperitiff og god stemning kl. 17.30. Klokken 18.20 begynner rundene der deltakerne går fra restaurant til restaurant, og på hvert stoppested blir det servert vinfestaktuelle viner og deilige smakebiter på mat som passer til. Vinmakerne vil være til stede og fortelle om sine viner på stoppestedene, og kokkene kan kansje forelle deg hvorfor akkurat denne vinen passer til maten som serveres.

LOGEN FREDAG CHAMPAGNE FEST OG MUSIKK KL. 20:00
I Logen teater ønskes deltakerne velkommen med aperitiff og god stemning kl. 17.30. Klokken 18.20 begynner rundene der deltakerne går fra restaurant til restaurant, og på hvert stoppested blir det servert vinfestaktuelle viner og deilige smakebiter på mat som passer til. Vinmakerne vil være til stede og fortelle om sine viner på stoppestedene, og kokkene kan kansje forelle deg hvorfor akkurat denne vinen passer til maten som serveres.

LOGEN LØRDAG 12:00 – 16:00 VINMESSE
Billetter 350,-
Kjøpes i døren.
På årets vinmesse blir det mulighet til å møte produsenter og importører og smake et hundretalls viner, samt tilegne seg mye ny kunnskap.

FOREDRAGSHOLDERE
KNUT ESPEN MISJE
– Hvordan smake vin.
THIEBOLT fra HUBER-VERDERAU
– Biodynamisk dyrking og vin fra hans område.
GAHR SMITH-GAHRSEN
– 5 Ganger norgesmester i ølbrygging.