OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Åpent Grete Roede-hus i Bergen

Ta en ”helsesjekk” i Bergen – hvor gammel er du EGENTLIG?

Visste du at Grete Roede har åpnet eget senter i Bergen? Til helgen holdes det Åpent hus, Jeanette Roede kommer, det blir lotteri med sunne premier – og en liten ”helsesjekk” til de som ønsker det: vi har nemlig en maskin som regner ut din ”fysiologiske” alder – tror du kroppen din er eldre eller yngre enn deg selv? Kom og finn ut – helt gratis! 

Det nye kurssenteret til Grete Roede ligger midt på bryggen i Bergen, og drives til daglig av regionssjef Linda Hetlevik.

Søndag 26. oktober kl 11-14 vil vi ha Åpent hus, og håper alle som er opptatt av sunn livsstil vil komme innom en tur! Vi gir en gratis mini-kokebok med Grete Roedes beste oppskrifter til alle som kommer innom, lover Linda. Og som sagt – vi har nemlig fått tak i en maskin som regner ut din ”fysiologiske” alder – tror du kroppen din er eldre eller yngre enn deg selv? Kom og finn ut!, oppfordrer Linda.

På søndag kan du også få møte to kursdeltakere på Grete Roede senteret.

– De har begge gått ned i vekt og fått bedre helse, en ”yngre” kropp og et nytt liv– her kan du få gode tips fra Anne Berit som har gått ned 52 kilo, og Marit som har gått ned 30 kilo.

Nytt kurstilbud med trening i Sandviken

Linda Hetlevik forteller også at det starter et nytt kurs i på SATS mandag 27.10 kl 1600 i Sandviken – et Grete Roede Aktiv-kurs, hvor fysisk aktivitet er flettet inn i kurskvelden i form av spinning.

  • Spinning er en treningsform som egner seg svært godt for vektreduksjon, og for dem som ønsker å komme i bedre form raskt. Spinning passer for ALLE, i og med at man kan sykle helt i sitt eget tempo, ut fra hvilken form man er i, forteller Linda som er instruktør på SATS og leder dette kurset. Hun inviterer alle som vil til å komme innom for en GRATIS prøvetime på mandag kl 1600 på SATS i Sandviken – ta kontakt med Linda for påmelding til kurs eller prøvetime (92234310).

Les mer om kurstilbud her: Grete Roede på Bryggen