OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

7 Instagram-kontoer for moteinteresserte mennesker

Er du lei av de samme, gamle bildene som dukker opp på Instagrammen din? Er du kanskje på utkikk etter litt ny inspirasjon og påfyll nå når sommeren er her? La oss komme deg i forkjøpet og vise deg 7 Instagram-kontoer du bør følge om du anser deg selv som moteinteressert.

Er du lei av de samme, gamle bildene som dukker opp på Instagrammen din? Er du kanskje på utkikk etter litt ny inspirasjon og påfyll nå når sommeren er her? La oss komme deg i forkjøpet og vise deg 7 Instagram-kontoer du bør følge om du anser deg selv som moteinteressert.

Kilde: Nettmagasinet Utetrend
Av: Melina Pambou Sundfør

Foto: Screenshot

Hundrevis av kontoer dukker opp på Instagram hver eneste dag og det kan i noen tilfeller virke håpløst å henge med på alt. Det er med andre ord forståelig at du ikke alltid klarer å henge med i svingene. Å vite hva eller hvem du skal følge for å få med deg det siste og beste innen mote krever overraskende mye tid og scrolling. Derfor gjør vi det enklere for deg og viser deg 7 kontoer du bør følge.

@styledumonde

Denne kontoen er drevet av Acielle, en streetstyle fotograf som er godt kjent i moteverden. Hennes bilder blir brukt i store magasiner som Vogue, GQ og Harper’s Bazaar. Hun reiser verden rundt, fra moteuke til moteuke og fotograferer det beste av hva gaten har å tilby.

@Streetstyled

Denne kontoen gjør det litt lettere for alle moteinteresserte mennesker der ute. Her blir nemlig det beste fra ulike kontoer samlet på ett og samme sted. Så om du ikke ønsker å følge haugevis av ulike kontoer, er dette den perfekt for deg.

@edinspiration

Dette er en konto hvor mote og ikke enkeltpersoner står i fokus. Her snakker antrekkene for seg selv og de viser detaljer du lett kan flette inn i din egen hverdag. Kontoen skriker ikke luksus og klær i den høyeste prisklasse, men gir deg en inspirasjon som kan tas i bruk uten den tykkeste lommeboken.

@better.in.black

Hemmeligheten bak en bra konto er ikke nødvendigvis titusenvis av følgere, noe denne kontoen beviser. Her finner du det beste moteeliten har å by på, innflytelsesrike mennesker som vet hva de driver med og gjør det med selvtillit. Drøm deg bort blant pelsjakker, Chanel vesker og nydelige kombinasjoner.

@stylesightworldwide

Ønsker du å følge en konto som poster bilder til alle døgnets timer? Da er dette kontoen du må inn å følge. Her kan det komme opp mot 20 nye bilder hver dag, hvor det ene er mer inspirerende enn det andre. Det er bilder som representerer high end streetstyle av ypperste klasse.

@mens_edit

Dress, detaljer og klasse. Dette er stikkordene som beskriver denne herre-kontoen. Her er det masse oppmerksomhet rundt lommetørkler, slips, skjorter og jakker. Det er kombinasjoner som får øynene til å smile og det er definitivt stedet du trykker deg inn for å finne de små detaljene som gjør antrekket komplett. Enkelt og greit, suit up!

@_briacompany

Har du en klesstil du ønsker å vise Instagram? Denne kontoen gir deg nemlig muligheten til akkurat det, tag kontoens navn i bildet og kanskje de velger akkurat deg til neste publisering. Dette er med andre ord en konto som baserer seg på enkle, men stilfulle hverdagsantrekk til moteinteresserte menn.

Start søkingen

Det er ikke annet å gjøre enn å finne fram mobilen og starte søkingen. Det er et hav av kontoer der ute som bare venter på at du skal oppdage dem. Bli inspirert og forny Instagrammen din i samme slengen.

Make that follow-button go green.