OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

20% på Sushi 4.-14. mai

Vista Bar og Brasserie har utvidet sin meny, og kan nå tilby gjestene høykvalitets sushi i tillegg til de gode, velkjente rettene.

Vista Bar og Brasserie har utvidet sin meny, og kan nå tilby gjestene høykvalitets sushi i tillegg til de gode, velkjente rettene. Er du byVENN får du 20% på valgfri sushi 4.-14. mai. Gjelder ved visning av kupong som du finner i byVENN-appen.

FRA NAMA TIL VISTA
Eduardo Vargas er kjøkkenets nyeste tilskudd og har mer enn 11 års erfaring fra sushikjøkkenet. Eduardo har blant annet vært med å starte opp velkjente Hanami i Oslo, og har tidligere jobbet som kjøkkensjef på
Nama Sushi & Noodles i Bergen i 7 år. Eduardos første arbeidssted var P.F Chang Bistro som drev med asiatisk mat i New Port Beach i California. Videre ble det til Very Asian, hvor han fikk jobbe med Martin Yan som begynte å lære Eduardo opp som sushikokk. Her jobbet han i 3 år og fikk muligheten til og reise rundt i USA og være med å åpne flere restrauranter for Martin Yan.

KVALITET FRA ENDE TIL ANNEN
Etter sine opphold på flere Sushi-restauranter i USA, ble han veldig glad i det japanske kjøkken. Jeg har fått en stor interesse for de asiatiske smakene og liker spesielt godt å kombinere de franske teknikkene med
asistiske smaker. Eduardo falt ikke bare for de japanske smakene, men fikk også opp øynene for den japanske arbeidsfilosofi.

FEIR 17. MAI HOS VISTA
Nå når vi har fått startet på en flott vår og går mot sommeren, er det klart at 17. mai er det første store høydepunktet. Det er lagt opp til tradisjonell 17. mai-buffet til både frokost, lunsj og middag, men vi har selvfølgelig også sushi på menyen denne dagen, da dette er blitt nordmenns nye favorittrett. Vi har fått mange bordbestillinger på nasjonaldagen, men det er enda plasser igjen, så det er bare å kaste seg over telefonen og bestille bord!
 

Vista Bar & Brasserie
byVENN-dager 4.-14. mai