Teknikmagasinet Bergen Storsenter leter etter selgere!

Søknadsfrist: 25.06.2023

Stillingstittel:

Selger

Stillingstype:

Deltid

Stillingsprosent:

8,5

Oppstart:

Snarest

For å lykkes som selger i Teknikmagasinet, tror vi at: Du er målfokusert og har en konkurransedyktig tilnærming til salg og resultater. Du har en evne til å se hva som må gjøres og ta egne initiativ, og kan prioritere riktig når arbeidstempoet noen ganger er høyt. Du er en lagspiller og bidrar til å nå butikkens felles mål samtidig som man kan ta ansvar når situasjonen krever det. Du har grunnleggende teknisk kunnskap, men fremfor alt en brennende interesse for ny teknologi. Er omhyggelig og fokusert i arbeidet ditt Vi vil at du skal ha tidligere erfaring med salg/service Hvis du også har erfaring med mobilreparasjoner, er det veldig positivt, men ikke et krav, alle ansatte i Teknikmagasinet er opplært i det. Du må være 18 år da deler av vårt produktsortiment krever det. Det legges stor vekt på personlig egnethet. Stillingen er fast med prøvetid. Hvis du føler at det er deg vi beskriver, ikke vent! Vi vil ha søknaden din innen 2022 xxx. Intervjuer skjer fortløpende i søknadsperioden, derfor må du ikke vente med søknaden din! Vi godtar ikke søknader via e-post, og vi vil prioritere fullstendige søknader der alle trinnene i søknaden er fullført. Vi ønsker din søknad veklommen!

Vi leter etter en ny toppselger for butikken vår i Bergen

Stillingen viser til en deltidsstilling med 3,2 timer/uke i gjennomsnitt.

Hos oss får du muligheten til å skinne og ha det gøy på jobben! Som selger i Teknikmagasinet møter du mange kunder hver dag som vil bli behandlet med best mulig service, teknisk kunnskap og et stort smil. Er du vår neste toppselger?

Butikkene våre er fylt med spennende produkter, primært innen teknologi og mobil telefoni. Jobben som selger innebærer å selge produktene våre basert på hver kundes spesifikke behov, for å bidra til å holde butikken i god stand, så vel som andre eksisterende butikkoppgaver.

Send søknad til:

Chris Rene Brunstöl

Telefon: 90106296

Epost: bc934@teknikmagasinet.com

Ledig stilling hos: Teknikmagasinet


Strømgaten 15, 5015 Bergen

Man – Fre: 09 – 21

Lørdag: 09 – 18