gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Torgallmenningen 7
ÅPNINGSTIDER

Hverdager: 10-20
Lørdager: 10-18

Våre Volt Magasin butikker er de største og mest ekslusive butikkene der vi tilbyr kundene en utsøkt bredde og en unik dybde blant våre varemerker.

Med en kombinasjon av skandinaviske samt internasjonale varemerker presentert i et utsøkt og stilsikkert miljø tilbyr Volt den motebevisste mannen å shoppe i butikker der kunnskap og serviceminded personal utgjør stammen i konseptet.

Vi har et stort utvalg av klær, sko og accessoarer som dekker kundenes behov innenfor fritid, jobb eller fest.

Volt sin målgruppe er gutter og menn med selvtillit og som er stilbevisste. De setter pris på butikker som profesjonelt hjelper til med å definere stilen. Inspirert av besøket kommer de ofte tilbake for flere hyggelig handleopplevelser.

Varemerkene hos Volt er nøye utvalgt basert på inspirasjon og optimal variasjon. Minimumskravet er at de har en egenart innenfor design og stil. Vi jobber aktivt med å alltid ha trendsettende varemerker som bidrar til å forme morgendagens mote.

Volt er et av Nordens ledende multibrand konsept for menn. Siden starten den 6. april 2006 med 8 butikker, har Volt eksponentielt økt butikkmassen og omsetningen. I 2016 vil Volt ha nærmere 90 butikker i Norge og Sverige. Ambisjonen er å fortsette veksten og å bli et ledende multi-brand konsept for menn de neste årene.

Volt gir ut Volt Magasin to ganger i året, og med et opplag på ca 220.000 er det et av Nordens største gratismagasiner. Innholdet er variert, men mote, livsstil, kultur og intervjuer med aktuelle mennesker er et gjennomgangstema. Magasinet distribueres gjennom Volt butikkene, samt via magasinene KING og Café i Sverige og Dagens Næringsliv i Norge.