gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Valkendorfsgaten 6
ÅPNINGSTIDER

mandag – fredag 10-18

lørdag 10-16

Vinmonopolet er samfunnets viktigste virkemiddel for ansvarlig salg av alkohol, organisert som netthandel, butikkjede og kundesenter med enerett på salg av vin, brennevin og sterkøl over 4,7 prosent. Polet er verdens største vinbutikk, med et vareutvalg på over 25 000 produkter.

Vår visjon er å være ønsket av alle, gjennom å tilby Norges beste kundemøte preget av fagkunnskap, service og ansvarlighet. Alkohol er ikke som andre varer. Derfor selger vi med ansvar og prøver å inspirere til god drikkekultur.

Vinmonopolet i Valkendorfsgaten er et spesialpol med et ekstra stort utvalg, som ofte får større allokeringer enn de mindre filialene.

Uten å oppmuntre til kjøp, skal vi gi den aller beste servicen og fagkunnskapen til kundene våre. Som monopol, er det viktig at vi tilfredsstiller alle kundegruppers behov – fra burgundelskeren til den som kun er opptatt av pris. Alle skal føle seg velkommen hos oss, få gode råd og finne produkter som passer for dem. Dette er ekstra viktig for oss, fordi vi vet at våre kunder ikke har et alternativt sted å handle.

BRANSJE

Spesialbutikker

VAREGRUPPE

Vinmonopol