gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Nedre Korskirkeallmenningen 1A
ÅPNINGSTIDER

Midlertidige åpningstider:

Mandag: Stengt
Tirsdag: Stengt
Onsdag: Stengt
Torsdag: Stengt
Fredag: 16.00 – 23.00
Lørdag: 16.00 – 23.00
Søndag: Stengt

VILLA BLANCA – En middelhavsperle i Bergen

Kom til oss og opplev en unik kombinasjon av smaker og aromaer fra den fransk-italienske middelhavskysten. Hos oss får du servert ekte provençalsk-middelhavsmat og atmosfære, med fokus på å bevare smakene og teksturen til sesongens ingredienser, som tomater, hvitløk, safran, paprika, sjømat, oliven, olivenolje, ville urter, brød og vin. Respekt for ferske ingredienser og urter, så vel som vår kjærlighet til sør-europeisk mat og drikkekultur ga oss inspirasjon til å gjenskape den deilige atmosfæren til den varme og solrike fransk-italienske middelhavskysten.

Når du kommer inn i våre lokaler, skal du føle at du befinner deg ved middelhavet. Dette gjenspeiles i maten, og ikke minst i den gode stemningen. Hos oss finner du alt fra klassisk italiensk Bruschetta til større retter – som vår Marseille fransk-inspirerte Bouilabaisse – alt med smaken av middelhavet.

Ønsker du å fortsette kvelden utover nattetimene er du hjertelig velkommen til vår lounge for å nyte ett glass vin ,eller kanskje en mugge med Sangria er det som skal til for å sette stemningen?