gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Nedre Korskirkeallmenningen 1A
ÅPNINGSTIDER

Mandag: Stengt
Tirsdag: 16.00 – 23.00
Onsdag: 16.00 – 23.00
Torsdag: 16.00 – 23.00
Fredag: 16.00 – 01.00
Lørdag: 16.00 – 01.00
Søndag: Stengt

Opplev en unik kombinasjon av smaker og aromaer fra middelhavskysten. Hos oss får du servert ekte provençalsk middelhavsmat og atmosfære

Navnet er inspirert av det hvite historiske huset restauranten ligger i, samt den deilige hvite, fransk-italienske middelhavskysten. Vi serverer ekte provencalsk middelhavsmat med fokus på å bevare smakene og teksturen til sesongens ingredienser. Hos oss finner du alt fra klassiske småretter som Bruschetta og Antipasti til større retter – som vår franskinspirerte Bouillabaisse – alt med smaken av middelhavet.

Vi er også veldig stolte av vår pizza. Pizzabunnen lages helt fra scratch og kaldhever og utvikler seg i 24 timer før steking. Pizzaen stekes i steinovn og gir en crispy, tynn og luftig bunn. På pizzamenyen vår finner du alt fra autentiske italienske smaker til pizza med en mer utradisjonell og spennende vri.

Alle våre pizza kan også lages glutenfri.

Fredag og lørdag åpner vi for gode drikkeopplevelser i vår lounge- og vinbar. Vinbaren passer ypperlig for voksne som ønsker å nyte ett glass vin, en mugge Sangria eller en av våre signaturcocktails i en hyggelig og uformell atmosfære.