gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Strandkaien 3
ÅPNINGSTIDER

Juni – aug: daglig 8.30-22
Mai og sept: daglig 9-20
Resten av året: man-lør: 9-16

Bergens informasjonssenter. Bestill overnatting, aktiviteter og opplevelser for hele Bergensregionen. Salg av Vy-billetter, Bergenskortet og valutaveksling. I Turistinformasjonen får du gratis råd og veiledning, du kan også kjøpe en rekke produkter og tjenester.

Her er noe av det Turistinformasjonen kan tilby:

Overnatting
I Turistinformasjonen kan du bestille alle typer overnatting; hoteller, Bed & Breakfast, vandrerhjem eller privat overnatting hjemme hos en familie. Du kan velge mellom 30 hoteller i sentrum eller i regionen, alt fra små sjarmerende hoteller og pensjonater til store kjedehoteller med gode fasiliteter.

Valutaveksling
Turistinformasjonen i Bergen har byens beste åpningstider for valutaveksling. Du kan veksle de fleste typer valuta til norske kroner og kjøpe produkter og tjenester i fremmed valuta.

Billetter til sightseeing og fjordturer
Turistinformasjonen har gode forslag til bysightseeing og havneturer, og tilbyr billetter til alle de kjente rundturene og fjordturene med Bergen som utgangspunkt. Startsted for flere av turene er like ved Turistinformasjonen.

Bergenskortet – praktisk & rimelig!
Kultur- og opplevelseskortet gir deg en rekke for-deler enten gratis eller med god rabatt.

Gratis brosjyremateriell
Turistinformasjonen har brosjyremateriell fra Bergen og Fjord Norge, samt utstillinger som veileder- og inspirerer deg videre på reisen.

Togbilletter
Turistinformasjonen selger togbilletter til alle reiser innen Norge.