gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Nedre Ole Bulls Plass 4
ÅPNINGSTIDER

Matservering:

Mandag – Tirsdag: 11.30 – 22.00

Onsdag – Lørdag: 11.30 – 23.00

Søndag: 12.00 – 23.00

 

Vår restaurant ligger på gateplan i Hotel Norge – Nedre Ole Bulls Plass 4 – midt i sentrum. Her kan du kose deg med god mat og drikke på en av Bergens mest sentrale beliggenheter. Vi har 122 plasser inne i restauranten, samt et 30-talls plasser ute på sommeren.

Restauranten er innredet med amerikansk diner stil med skinnsofaer, mørkt treverk, nostalgiske plakater og lamper for å gi en klassisk atmosfære. Restauranten fremstår som intim og med et lunt miljø. Midt i restauranten finner du en stor og sentral bar med hyggelige bartendere som spiller bra musikk, mikser gode drinker og generelt tilbyr deg det du måtte preferere. Baren holder verdensklasse og serverer et stort utvalg av cocktails.

Friday’s legger vekt på å servere mat hurtig i et trivelig og uformelt miljø. Vi serverer mat inspirert av det amerikanske og internasjonale kjøkken som varierer fra grillretter, fingermat, tapas og salater, til mange andre smakfulle små og store retter.

Take Away:

Mange av våre smakfulle retter kan bestilles som take away. Ring gjerne på forhånd og bestill. Vi lager maten og du henter selv.