gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Bellgården 2B

Velkommen til vår sjarmerende butikk i Jacobsfjorden inne på Bryggen. Her finner du deilige gensere, jakker og tilbehør strikket i 100% ull – hvor alt fra knapper til dekorbånd er produsert i Norge. Våre strikkeprodukter vil holde deg varm i mange år fremover.

I tillegg til strikk har vi en kolleksjon med produkter som sjal, handlenett, putetrekk, m.m. trykket med nydelige bilder fra Vestlandet. En av våres bestselger er en paraply som tåler skikkelig bergensvær. Med den slipper du å gå under grå regnværskyer, men kan heller se på opp fargerike Bryggen, se ut over vakre Kjøsnesfjorden eller nyte utsikten over Stryn. I butikken vår har vi mange unike gaver og vi hjelper deg gjerne med å finne den rette gaven til deg selv eller til noen du er glad i.

Er du heldig treffer du på Susan i butikken. Hun startet opp Susan Fosse Knitwear (nå Susan Fosse AS) i 1992 etter å ha studert Knitwear Design in London. Hennes visjon er å vise at gamle norske strikketradisjoner tar seg kombinere med dagens livsstil, og i butikken finner du resultatet av dette. Kom til oss for en hyggelig handel i Bryggens unike atmosfære.