gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Vestre Torggate 3
ÅPNINGSTIDER

Mandag til torsdag: 12:00 – 22:00
Fredag til lørdag: 12:00 – 23:00
Søndag: 14:00 – 22:00

Sumo er et lekent og folkelig asian fusion konsept med fokus på kvalitet og detaljer. Vi tilstreber å gi våre gjester en komplett men avslappet kundeopplevelse enten de spiser i en av våre restauranter eller bestiller takeaway/hjemlevering. På Sumo vil våre gjester alltid finne det samme gode utvalget av sushi og varmmat, og med de samme gode smakene, uavhengig av hvilke Sumo de besøker.

På Sumo serverer vi mat som passer for alle i hele familien, garantert! Vi har to kjøkken i alle våre avdelinger, hvor varmtkjøkkenet har et utall av varme matretter fra hele asia i tillegg til asian fusion med inspirasjon fra Amerika og Europa og sushi kjøkkenet har klassisk sushi og Sumos egen lekne fusion sushi. Begge kjøkken leverer også et godt utvalg av vegetar og veganske retter herunder egenutviklet vegetardeig.

I Bergen finner du Sumo Restaurant i Vestre Torggate, Solheimsviken, Lagunen, Åsane og Vestkanten. I Oslo finner du vår restaurant på Solli Plass og på Storo. I Akerhus funner du oss på Jessheim Storsenter. I Stavanger finner du oss i Skansegata (Tollboden). Alle våre steder har uteservering i sommerhalvåret.