gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Småstrandgaten 3
ÅPNINGSTIDER

Hverdager 09:00-20.00
Lørdag 09:00-18:00

Stormberg har funksjonelt sports- og turtøy til både liten og stor, og til svært familievennlige priser. Her kan man finne noe til alle, uansett alder og aktivitet. Vi selger alt fra fritidsbekledning til egen maritim kolleksjon i sommer sesongen og alt du trenger i bakkene i vinter. Uansett om du skal på sykkeltur, en tur på treningsstudioet eller 14 dager i Jotunheimen- finne du det hos oss i Stormberg. Vet du ikke hva du trenger, hjelper vårt dyktige personale deg.

Våre kjente barnehagefavoritter til de minste har vi selvsagt alltid inne. Vi fører også praktiske skoleklær opptil 14 år.
På grunn av butikkens store utvalg i størrelser (egen kolleksjon opp til 5XL) er vi en butikk som dekker de fleste turglades behov.
Hjertelig velkommen til oss!

Som turtøyprodusent og aktiv samfunnsaktør har Stormberg ansvar for å dra sin del av lasset i forhold til klima og miljø. Stormberg har i flere år jobbet aktivt med ulike miljøtiltak, og vil fortsette å være en aktiv pådriver for miljøtiltak internt som eksternt.
I tillegg til å være klimanøytrale så har Stormberg tatt en rekke andre grep for å redusere belastningen på miljøet og øke engasjementet rundt. Både tredjeparts sertifiseringer, samarbeidsavtaler og egne tiltak utgjør mye av satsingen.