gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Chr. Michelsensgate 5
ÅPNINGSTIDER

Man – Fre: 10 – 18
Lørdag: 10 – 17

Sprell Bergen by ligger midt i hjertet av Bergen sentrum, på hjørnet mellom Markeveien og Chr. Michelsens gate og ca. et minutts gange fra Torgalmenningen. Her kommer du til store flotte lokaler fulle av fantastiske kvalitetsleker, nydelig barneromsinteriør og praktisk utstyr som både store og små vil elske. Du møter også herlige ansatte med mange års erfaring, som gjerne hjelper deg med det du måtte trenge. Mens du titter kan barna kose seg med å teste ut noen av våre favorittleker i en romslig lekekrok.

For oss er det viktig å kunne tilby kvalitetsprodukter til barn av alle aldre. Vårt sortiment er bredt og strekker seg fra babyutstyr til mer stimulerende lekeutstyr som vitenskapsett og lego for de eldre. Sprell ønsker å støtte opp under barns kreativitet og utvikling. Vi er derfor opptatt av bærekraft og pedagogisk innhold i produktene våre. Vi jobber for barnas og klodens beste. Kvalitetsikring er viktig for oss og vi kan garantere at alt vi selger er fritt for farlige kjemikaler og trygt for barna. Vi anbefaler selvfølgelig også alltid å følge aldershenvisninger, spesielt for barn under tre år.

Sprell Bergen By er eneste forhandler i Bergen sentrum av de populære barnevognene fra Bugaboo og nydelige møbler fra Oliver Furniture. Stikk innom for en prat og demonstrasjon med våre ansatte, som har høy kompetanse. Vi hjelper deg også gjerne med å finne den perfekte gave eller det du trenger til ditt barn.

Velkommen til oss!


Våren er her

Vi går mot lysere dager og har nå fylt opp butikken med masse leker skapt for flotte dager utendørs. Vi har nesten alt du kan tenke deg, om det skal det være gatekritt, hoppetau, strikk eller drager. Vi har merket at løpe- og sparkesykler er en stor favoritt hos mange barn, som også holder de i god aktivitet. Her har vi et utvalg i Scoot and Ryde, Micro og Baghera. Sjekk ut to av modellene under våre tilbud på denne siden, eller besøk våre butikker for mer informasjon.

For gode tilbud året rundt gjerne meld deg inn i vår kundeklubb «sprellvenn». Dette er helt gratis og kan registreres på nett eller i butikk.

Sjekk også ut våre sosiale medier hvor vi jevnlig holder dere oppdatert.