gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Småstrandgaten 3
ÅPNINGSTIDER

Hverdager 09:00-20:00
Lørdag 09:00-18:00

Sport 1 satser på fire spesialistfunksjoner – ski, løp, sykkel og friluft. Dette er aktiviteter vi kan – dette er ekte sport! Sport 1 Xhibition midt i Bergen sentrum, og ble etablert i 2008.

Sport 1 Xhibition er en spesialbutikk for sportsmote, forteller Silje Hanstveit. Vi har et bredt utvalg av bekledning og fottøy, deriblant mye dun, skall, fleece, sportsundertøy og treningstøy. Butikken er ikke en friluftsbutikk i tradisjonell forstand, men trenger du bekledning til tur, fritid, alpinbakken, treningsstudio eller hverdagsbruk, er sjansen stort for at du finner det hos oss. Vi har også et godt utvalg innen løpesko, og litt turutstyr i form av sekker, luer og hansker.

Fokus er satt på sunne verdier, solid fagkompetanse innen sport og friluftsliv og markedsledende merkevarer fra de beste leverandørene. Hos oss finner du alltid sterke merkenavn som underbygger de forskjellige kategoriene. Vi tør påstå vi er den kjeden i Norge som er best på merkevarer og kvalitet.

Egne og ekslusive merkevarer du finner hos oss er: Burley, Effetto Mariposa, Feedback Sports, Gallium, Gekko, GripGrab, Jamis, Jotunheim, Kurt Kinetic, New Balance, Odlo, Pedro’s, Syncros, VDO, Xeed, XP.

Velkommen til oss – vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg med riktig produkt, og vi skal strekke oss langt for å gi deg det lille ekstra.