gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Strømgaten 8

Vi er en sushirestaurant som hver dag tilbereder det beste innen sticks og sushi. De fleste råvarene våre er kortreiste, og buffeten er selvsagt nylaget. Vi bygget Sabrura på en visjon om at sushi skulle bli hverdagsmat som alle enkelt skulle få gleden av.

Sabrura sticks & sushi kombinerer sushi og asiatiske retter med norske råvarer og serverer kvalitetsmat til store og små. Alle våre restauranter byr på en deilig sushibuffet hvor du kan velge blant et variert utvalg sushi og asiatisk inspirert mat som blant annet dim sum, vårruller og nydelige satay kyllingsticks. Vi har også en à la carte-meny med flere fristende retter. Barn fra 6 – 12 år betaler halv pris på buffet, og barn under 6 år spiser gratis i følge med betalende voksen.

Velkommen til Sabrura sticks & sushi!

Vår populære sushibuffet er på plass igjen, og du er hjertelig velkommen inn til oss. Du kan også velge takeaway dersom du ønsker det. Det betyr at du fortsatt kan få fersk, nylaget Sushi & Sticks enten som pickup direkte fra Sabrura´s netthandel eller levert hjem via Foodora. Vi har som vanlig stort fokus på smittevern.

BRANSJE

Servering