gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Vetrlidsallmenningen 2
ÅPNINGSTIDER

Mandag til lørdag
kl. 18:00 til kl. 21:00

Vi tar imot gjester mellom
kl. 18:00 og 21:00,
men har åpent frem til
kl. 01:00.

Ettermiddagste
Hver fredag, lørdag & søndag
Fra kl.13:00

Restauranten 1877 ligger i ærverdige Kjøttbasaren i Bergen sentrum. Restaurant 1877 åpnet i januar 2013, og 1877 er årstallet da Kjøttbasaren åpnet. Byens basar var bygget hvor torghandelen skulle kontrolleres. Her inne i lokalet med murstein, treverk, messingplater og smijernslykter sørget salgsbodene for en hygienisk og kontrollert handel. Gjennom et sterkt fokus på lokale råvarer og historisk-kulturelle referanser mener vi at vi forvalter arven i Kjøttbasaren vel.

Her serveres det mat og drikke med kjærlighet og kunnskap, og vi gjør vårt beste for å gi alle våre gjester en unik og minnerik opplevelse.

Sesongens lokale råvarer

Våre menyer er bygget på sesongens beste råvarer og kokkenes nære forhold til lokale leverandører. Videre har vi stort fokus på norsk matkultur, og vi lar oss da særlig inspirere av det vestlandske jordbruket. Bergen er kjent for kraftige væromslag og fuktig klima, og sesongsvingningene lokker frem mange spennende smaker og råvarer. Å oppleve både vår, sommer, høst og vinter på en og samme dag er ikke uvanlig i Bergen. En utfordring synes mange – på vårt kjøkken lokker det frem kreativitet, inspirasjon og mangfold. Det er viktig for oss at hver rett gjenspeiler gode opplevelser og har en helt egen historie.

Velkommen hjem til oss!

Restaurant 1877 is located in the middle of the city center, just across from the Fish Market. Using the best ingredients the season has to offer, the restaurant soon became one of the best rated on TripAdvisor.

BRANSJE

Servering