gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Fortunen 7
ÅPNINGSTIDER

Mandag – onsdag 10-16
Torsdag 10-19
Fredag 10-16
Lørdag 10-14

Polestar Bergen ligger kun et steinkast fra Torgallmeningen i sentrum og er bemannet med produktspesialister som reflekterer vårt designspråk i likhet med alt annet som har med Polestar å gjøre. Resultatet er en opplevelse der bilen står i sentrum. Akkurat slik det bør være.

Ta deg tid til å bli kjent med Polestar og finn ut hva som gjør bilene våre unike under din neste handletur i Bergen sentrum.

Vårt farvel til det tradisjonelle

I motsetning til tradisjonelle visningslokaler er Polestar spaces gjennomdesignet for å gi en unik opplevelse midt i sentrum, hvor du kan ta deg tid til å bli kjent med bilene under handleturen. Uansett om du er førstegangskjøper eller en erfaren bileier, så står våre produktspesialister til din disposisjon. Deres oppgave er å gi deg akkurat så mye eller så lite hjelp som du trenger, ikke å oppnå bestemte salgstall.

Se selv

Du kan få full informasjon om bilene våre og til og med kjøpe dem på nettet. Likevel er det ingenting som kan erstatte den fysiske opplevelsen av å sitte i førersetet, prøve infotainmentsystemet og sparke i dekkene.

Få personlig oppfølging av våre produktspesialister

Besøk Polestar Space og finn ut hva det er som gjør bilene våre unike. Uansett om du er førstegangskjøper eller erfaren bileier, så står ekspertene våre til din disposisjon. Deres oppgave er å gi deg akkurat så mye eller så lite hjelp som du trenger, ikke å oppnå bestemte salgstall.