gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Småstrandgaten 3
ÅPNINGSTIDER

Hverdager 9-20
Lørdager 9-18

Alt vi gjør hos Panduro Hobby handler om gleden ved å kunne gi deg mulighet til å skape noe med hendene dine. Ikke for at du må, men for at du vil. Et prosjekt som gjør tilværelsen din lysere, uttrykker hvem du er og samtidig utfordrer din kreativitet. Det spiller ingen rolle om du skaper noe alene eller sammen med venner og familie, om du er en entusiastisk amatør eller en suveren proff. Det som forener oss alle er hvordan det å skape noe tiltaler både hjertet og hjernen.

Utallige ganger har vi fått høre at TV, video og PC ville utkonkurrere hobby, men slik har det ikke blitt. Snarere tvert imot. Antakelig fordi det å skape er noe som sitter dypt forankret i oss mennesker. Vi har et behov for å konstruere, tenke, uttrykke og sette våre drømmer ut i livet. Å lage ting med hendene er en viktig fritidsaktivitet som skaper en motvekt til alle såkalte nødvendigheter i hverdagen.

Derfor fortsetter Panduro Hobby å arbeide for at du skal kunne virkeliggjøre dine drømmeprosjekter og få utløp for din kreativitet.

BRANSJE

Spesialbutikker

VAREGRUPPE

Gaver
Hobby