gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Torget 2

Midt på fisketorget på velkjente Zachariasbryggen finner du Olivia. Den flotte, hvite trebygningen ligger helt ned mot sjøen og gir Olivia byens flotteste utsikt mot Fløibanen, torget og de kjente trebygningene som preger Bergen by. Restauranten er inspirert av vakre Sicilia, noe som gjenspeiles i deler av menyen og interiøret. Flere peiser og oliventrær gir stedet en lun og avslappet atmosfære – akkurat slik det skal være hos oss. Uteserveringen er vendt mot Fløybanen, og med varmelamper og pledd kan du tilbringe både kalde og som varme kvelder her. 

Med fokus på italienske råvarer serverer vi pizza, pasta og andre italienske retter – alt laget på huset og med kjærlighet til det italienske kjøkken. Tynn og sprø italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter og antipasti – som på alle menyene i Olivia-familien. I tillegg kan du velge blant kjøtt- og fiskeretter servert slik italienerne gjør det. Restauranten har åpen kjøkkenløsning slik at man kan følge pizzabakerne i aksjon ved steinovnen.

På Olivia Zachariasbryggen får du også en helt spesiell meny som er inspirert av siciliansk mat og drikke. Kjøkkensjefen  har selv reist ned og hentet oppskrifter til Menù Sicilia, som består av typiske retter for området. Med andre ord kan du få en liten bit av Sicilia på vår restaurant på Zachariasbryggen.

BRANSJE

Servering