gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Torgallmenningen 10
ÅPNINGSTIDER

Man – Fre 09.00 – 21.00

Lørdag 09.00 – 19.00

 

OBJECT holder til i underetasjen til VERO MODA Torgallmenningen. Hos OBJECT finner du typisk skandinavisk design. Lette, ledige, avslappede og behagelige klær som har dette litt tilbakelente over seg.

OBJECT handler om følelser, impulser og kreativitet. Det er en miks av skandinavisk street-feeling kombinert med flerkulturell inspirasjon der et enkelt uttrykk møter det feminine . OBJECT vil designe morgendagens trender og prege morgendagens motebilde gjennom å tilby anvendelige plagg som er morsomme og enkle å bære og som inspirerer til nye kombinasjoner både med klærne og med tilbehøret.

OBJECT så dagens lys i 2003 i krysningspunktet mellom en direkte, urban holdning, og en leken, munter og litt småfrekk stil.

Født i Skandinavia, men med det meste av Europa som sin lekeplass, har OBJECT fylt en egen nisje og viser tydelig at de har sin egen oppfatning av trend og mote, og at de har et ønske om å bruke sin egne tanker og sin egen intuisjon i formgivingen. De holder på det lette og ledige, men også det autentiske og morsomme.

OBJECT er mest kjent for sine unike Jeans og bukser men også for sine særpregede topper, gensere, jakker, kjoler og skjørt. Er du ute etter noe spesielt, vil du finne det her, enten du jakter på lette og ledige plagg som fungerer i hverdagen, eller vil ha noe litt mer elegant som løfter deg litt ut av den. Sett en hatt på hodet som avslutning, og vips, du er ny.