gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Kloppedalsvegen 5

Vi hjelper deg å oppdatere din bedriftspresentasjon på bergensentrum.no.

Vi legger ut informasjon, bilder, tekster, produkter, tjenester, menyer, artikler, ledige stillinger, link til sosiale medier eller annet som igjen øker henvendelser fra dine kunder.

  • Når tror du at bergensentrum.no er like stor som bt.no?

  • bergensentrum.no er sannsynligvis i dag minst like stor som ba.no, lagunen.no og alle andre kjøpesentre på Vestlandet til sammen.

Har bedriften en Facebook side, eller en Instagram konto, så hjelper vi deg med å koble dette sammen med bergensentrum.no. Har du en ledig stilling? Vi kan legge den ut på bergensentrum.no.
Driver du en restaurant, kan vi ta bilder av menyen, bilder fra restauranten og gjerne lokalene utenfor, og legge dette ut.
Driver du en butikk, kan vi ta bilder ut av butikken. Ønsker dere bilder av ansatte eller annet, kan vi også ta dette.

Ring oss på 55 52 50 00 så gjør vi en avtale.

I følge Google Analytics, så ser vi at kunder leter etter butikker, tilbud og restauranter i Bergen. De ønsker å se dagsaktuelle tilbud, produkter, tjenester og menyer. Dette kan vi hjelpe deg med å gjøre tilgjengelig for dine kunder.

Inngå en avtale med oss, så kommer vi innom butikken eller restauranten din, tar bilder av det du ønsker og legger dette ut på bergensentrum.no. For å sikre en lavest mulig pris, så inngår du et abonnement som løper fra 3 måneder om gangen. Du kan si det opp når du vil, ellers fornyes det automatisk for 3 nye måneder.

  • Pris for ett besøk i løpet av tre måneder, da tar vi bilder og legger ut tekst når vi er der. Pris per måned kr. 700,-
  • Pris for to besøk i løpet av tre måneder, da legger vi ut bilder og tekst når vi er der. Pris per måned kr. 1 200,-
  • Pris for tre besøk i løpet av tre måneder, da legger vi ut bilder og tekst når vi er der. Pris per måned kr. 1 800,- Velger du denne pakken, kan vi også oppdatere Google Min Bedrift for dere.

priser er oppgitt eks. mva.

Vi tar bilder og skriver tekster som rangerer høyt i søkeresultatene. I samråd med hver enkelt butikk kan vi hjelpe med å skrive gode og effektive tekster for dere. Dette er med å gjøre det enklere for kunder og turister å finne informasjon om din butikk eller restaurant.

* Alexa er Amazones verktøy for statistikk og analyse av trafikk inn mot nettsider, dette er et av verdens ledende verktøyer på området. I bildet ovenfor kan du se den globale rangeringen av utvalgte nettsider.
** ba.no sluttet å benytte seg av Alexa i Mai 2021
*** lagunen.no sluttet å benytte seg av Alexa i Januar 2021

 

Statistikk fra 25. November 2020 til 22. August 2021.

Bergensentrum.no gjør det skarpt i forhold til konkurrentene.
I bildegalleriet kan du se bergensentrum.no sin utvikling fra vi startet å måle statistikk hos Alexa til den dag i dag. Det som er interessant å ta med seg fra statistikken er at bergensentrum.no har hatt en markant økning på ca. 130.000 plasseringer i løpet av denne perioden. Samtidig for sammenligning, kan vi se at bt.no har falt ca. 38.000 plasseringer.