gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Chr. Michelsensgt. 1
ÅPNINGSTIDER

Man-Ons 11-17:00
Tor 11-19:00
Fre 11-18:00
lør 11-16:00

Design fra den mest regnfulle byen i Europa.

Filosofien vår er enkel. Ekte funksjonelt yttertøy som ikke går på kompromiss med stilen. Vi er hi-tech uten å vise det. Helt siden vi begynte på reisen vår med Norwegian Rain, og litt før også, har vi vært trukket mot Japan. Derfor ble det så poetisk rett når vår første bestilling noen sinne kom fra en stor aktør i Tokyo. De bestiller fortsatt produkter fra oss.

I Bergen regner det mer enn i noen andre byer i Europa (tilsammen vil noen si). Derfor tenkte vi at det var på tide noen laget vanntette og gode regnklær som ikke så ut som en regnjakke. Siden starten har prosjektet vårt vunnet flere designpriser og dugnadsånden er stor for merket vårt. Dette gjør at våre produkter gjemmer verdensledende teknologi for beskyttelse fra værgudene i sitt stilfulle design.

I kjernen av Norwegian Rain er T-Michael, designer og konseptutvikler sammen med Alexander Helle, som er forettningsutvirkler og funksjonalist. Lokal bergensk ekspertise blandet med det kreative miljøet i Bergen. Kan det bli bedre?