gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Strømgaten 8
ÅPNINGSTIDER

man – fre 0900 – 2100
lør 0900 – 1800

Vi i Norli elsker bøker.

Hos oss vil du kunne få hjelp til å finne fram til boken som passer akkurat for deg – nesten uansett hva du liker best. Vi har bokhandler i store deler av landet og ønsker deg alltid velkommen til en bokprat! Vi arrangerer også bokkafeer, signeringer og lanseringer i mange av våre bokhandler – stikk innom når din favorittforfatter er på besøk for en annerledes bok-opplevelse.

Norli ønsker å være den bokhandelen som tar litteraturen på alvor. Derfor legger vi stor vekt på litterær bredde. I tillegg har vi opprettet Norlis debutantpris i samarbeid med Kritikerlaget for å la nye forfattere få en mer synlig plass i bokhandelen.

I tillegg til bøkene vil du hos oss også finne andre gode produkter du forventer å finne i en bokhandel. Vi har stort utvalg kontorvarer, datarekvisita, studiemateriell og skolesekker, kort til alle anledninger og morsomme og trendy produkter til enhver sesong.

På norli.no vil vi gi deg den samme gode bokfølelsen som i våre fysiske bokhandler. Du kan stole på at du alltid finner gode og oppdaterte anbefalinger, boktips og kampanjer der du kan gjøre et kupp. Meld deg på vårt nyhetsbrev bokNYTT, så sender vi deg jevnlig uforpliktende og gratis epost-tips om bøker i den kategorien du er interessert i. Følg oss også på bokbloggen vår eller på Facebook, hvor flere av våre bokhandler har opprettet lokale sider i tillegg til at vi har en felles Norli-side.

Norli kan bøker! Velkommen til oss.