gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Tollbodalmenningen 1b

Maritime arrangementer for alle!

Maritime Tours arrangerer maritime arrangementer for bedrifter og enkeltpersoner på jakt etter båtturer for transport eller fornøyelse. Vi tilbyr båtutleie i Vestland og hele Norge. Våre kunder kommer til oss for uforglemmelige opplevelser på havet. Vi organiserer også tilknyttede tjenester som mat, underholdning, buss og annen transport som er nødvendig for å få til et komplett arrangement.

På våre nettsider finner du en omfattende flåte. Hva den utgjør i fot og dybde og brutto registertonn er nå en ting. Det vesentlige er den eventyrlige valgfriheten vi tilbyr. Det er en valgfrihet som spenner mellom alle ytterpunkt når det gjelder fartøyenes konstruksjon, byggestil, fremdriftsprinsipp, materialer og komfort.

Fra prektige seilskip og veteranbåter til moderne katamaraner og luksuriøse motoryachter. Vi er behjelpelig med å sette sammen et skreddersydd program slik at du kan få oppfylt alle rimelige krav til plass, bespisning og underholdning, overnatting og underholdning for deg og dine gjester, og du kan i prinsippet velge mål og varighet selv.

For den som aldri har fått utforske en av våre nærliggende, vakre fjorder, vil opplevelsen først slå inn når fjorden er erobret på dens eget element. På den, ikke ved den. For det er først når man ser den fra et båtdekk – midtfjords med fjellene tårnende opp på hver side – det er først da at fjordens uutsigelige egenhet kommer til en.

Så nøl ikke med å ta kontakt med oss, intet oppdrag er for lite og intet for stort!

TILBUD FRA MARITIME TOURS