gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Strømgaten 8
ÅPNINGSTIDER

mandag-fredag 09-21
lørdag 09-18

Mani – Skobutikken for hele familien

Hvem er vi?

Vårt konsept er rettet mot moderne familier, som forventer funksjon like mye som mote når de handler skotøy. Våre erfarne skofolk vet hva som kjennetegner høy produktkvalitet. Vi er stolte av at vårt opphav som stammer fra Vestlandet, og har lang og god erfaring med sko og butikkdrift. MANI er en norsk skokjede som ble etablert i 2010. Vi har nå 19 butikker, og 110 ansatte. En av disse finner du på Bergen storsenter, samt 6 andre i bergensområdet. Med over 1800 unike skomodeller å velge blant, kan vi garantere at du finner noe som passer din stil og behov. Vi har en miks av både dyre og rimelige sko, samt fritidssko og festsko fra kjente merkevarer. Vi tilbyr også en rekke pleieprodukter fra 2GO. Disse vil sørge for at du har skoene dine lenge.

En unik handleopplevelse: Safesize-maskinen skanner foten din

Vårt mål er å gi deg en trygg og personlig handleopplevelse ved hjelp av vår Safesize-maskin. Gjennom en unik 3D skanning får vi ut en analyse av din fot, slik at vi vet akkurat hvilke sko som vil passe deg best. Denne bare må prøves! Informasjonen vil lagres og blir tilgjengelig for deg som kunde, om du skulle ha behov for seneste. Denne tjenesten er gratis for alle våre kunder.

Vi gjør vårt, for at du skal føle deg best!

Vi i MANI er lidenskapelig opptatt av sko og mote. Vi har et sterkt ønske om å være et friskere alternativ til mer tradisjonelle skobutikker. Vi jobber hardt for å sikre at alle kundene våre er fornøyde, og tilbyr 14 dagers åpent kjøp på alle varer. Vi håper du vil sette pris på vår service og at vårt gode humør smitter over på deg som kunde. Vi ønsker at du alltid skal føle deg velkommen hos oss.

Bli med i Mani kundeklubb og dra nytte av vårt lojalitetsprogram! Registrer deg online (Manikundeklubb.no) eller via kassen i butikken og spar bonuspoeng på hvert kjøp. Med 5% bonus på hvert kjøp, kan du enten spare til et nytt par sko eller bruke bonusen underveis.

 

Sjekk oss ut:
InstagramFacebookNettbutikk

VAREGRUPPE

Sko