gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Strømgaten 8
ÅPNINGSTIDER

mandag-fredag 09-21
lørdag 09-18

Mani – Norges nyeste konsept for sko!

Vårt konsept er er rettet mot moderne familier, som forventer funksjon like mye som mote når de handler skotøy. Våre erfarne skofolk vet hva som kjennetegner høy produktkvalitet. Vi er stolte av at vårt opphav stemmer fra Vestlandet, og har lang og god erfaring med sko og butikkdrift. MANI ble etablert i 2010, og har siden blitt en norskeid skokjede. Vi har nå 27 butikker, og 180 ansatte.

Vi i MANI er lidenskapelig opptatt av sko og mote. Vi har et sterkt ønske om å være friskere alternativ til mer tradisjonelle skobutikker. Vi har et spennende utvalg av kjente merkevarer og egne varer du kun finner hos oss. MANI ønsker å sette vårt preg i motehverdagen og søker hver eneste sesong etter et rikt utvalg trender, for å kunne gi alle våre kunder et best mulig utvalg. Vi har alltid inne et utvalg aktuelle sko til ethvert behov.

Vi vet at alle har forskjellige føtter, forskjellig passform og forskjellig smak fra person til person. Likevel har vi lært oss at anatomien til nordeuropeiske føtter har mange fellestrekk. Derfor har vi forskjellige sko som imøtekommer de fleste krav og ønsker.

VAREGRUPPE

Sko