gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Småstrandgaten 3
ÅPNINGSTIDER

Alltid åpen

Sentral beliggenhet og et perfekt utgangspunkt for et city break! Plassert på toppen av kjøpesenteret Xhibition og kort gangavstand til alle byens severdigheter og offentlig transport. Her har du direkte tilgang til alle butikker, restauranter og velværesteder som er på shoppingsenteret. Et perfekt sted for deg som ønsker nærhet til alt og samtidig vil overnatte i stilige omgivelser på hotellrom designet ekslusivt av den verdenskjente designeren Karim Rashid. Alle rom er plassert i 5. og 6. etasje.

Magic Hotels er en del av Magic Norway konsernet og består av fire nye designhotell i Bergen med totalt 403 rom designet av Karim Rashid. I tillegg har vi via Magic Apartments – helt nye, moderne leiligheter basert på selvhusholdning med utmerket standard og utsikt over Bryggen, Vågen og Fisketorget i Bergen til leie.

Vårt mål å skape et komplett tilbud til gjester i Bergen sentrum, med  kultur, mat, uteliv og shopping. Vi kan tilby mer enn bare overnatting – vi er et naturlig knutepunkt for opplevelser i Bergen sentrum.

TILBUD FRA MAGIC HOTEL XHIBITION

BRANSJE

Overnatting