gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Bøhmergaten 42
ÅPNINGSTIDER

Resepsjonen er åpen hele døgnet – 24/7.

217 rom – 3 møterom – Restaurant- Takterrasse – Designer: Karim Rashid.

Magic Hotel Solheimsviken ligger i det populære Damsgårdssundet, nær den nyåpnede tur- og sykkelbroen til sentrum. Med en gangavstand på 1,7 km kan du følge sjøpromenaden mot VilVite senteret, sentrum og Bryggen. Foretrekker du offentlig transport, er det bare en 3 minutters spasertur til nærmeste bybanestopp på Danmarksplass.

Trekk deg tilbake på rommet ditt, vær sosial i lobbyområdet eller nyt en fin ettermiddag på hotellets nydelige takterrasse. Her får du med en flott panorama utsikt over Bergen, og de omkringliggende fjellene. Med 217 hotellrom og privat parkeringsplass er vårt hotell et godt valg for grupper og familier, samt individuelle reisende for både fritid og forretning.

Interiøret er designet av Karim Rashid, som er kjent for sin bruk av farger og dristige former i sitt design. Karim Rashids signatur finnes overalt – fra rom/gang til lobby og lounge. De karakteristiske trekkene til hotellene er levende, moderne design med fokus på komfort, teknologi og opplevelser.

Vi tilbyr store, komfortable senger på alle rom, og alle moderne fasiliteter du trenger for et hyggelig opphold. Velg mellom dobbeltrom, familierom eller suiter med møterom. Gratis Wi-Fi, bagasjeoppbevaring og døgnåpen resepsjon med kiosk og bar. Frokost serveres i restauranten Bergtatt i 5. etasje. Bergtatt serverer italiensk a la carte-retter, og har et godt rykte for sine fantastiske steinovnsbakte pizzaer.

På Danmarksplass og i området rundt (Solheimsgaten og Solheimsviken) er det idrettsanlegg, videregående skole, restauranter, leger, tannleger, apotek, post, frisører, treningsstudio, bensinstasjon, taxiholdeplass og en rekke butikker, boligblokker, servicetilbud og næringsvirksomheter. Flott turterreng i området. Nærhet til Universitetet, Haukeland Sykehus, Marineholmen, Høyskolene, Kronstad og til byens øvrige fasiliteter.

Magic Hotels er en del av Magic Norway konsernet og består av fire nye designhotell i Bergen med totalt 403 rom designet av Karim Rashid. I tillegg har vi via Magic Apartments – helt nye, moderne leiligheter basert på selvhusholdning med utmerket standard og utsikt over Bryggen, Vågen og Fisketorget i Bergen til leie. Vårt mål å skape et komplett tilbud til gjester i Bergen sentrum, med  kultur, mat, uteliv og shopping. Vi kan tilby mer enn bare overnatting – vi er et naturlig knutepunkt for opplevelser i Bergen sentrum

 

TILBUD FRA MAGIC HOTEL SOLHEIMSVIKEN

BRANSJE

Overnatting