gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Nedre Korskirkeallmenning 1A
ÅPNINGSTIDER

Alltid åpen

Magic Hotel Korskirken ligger midt i den historiske delen av Bergen sentrum, rett ved verdensberømte Fisketorget. Hotellet har en varm, men moderne atmosfære og er ideelt for familier, forretningsreisende og fritidsreisende.

Du finner også en unik innendørs bargate som går gjennom hotellets bygning. Fra spisestedene inne i gaten kan du observere de tradisjonelle bergenshusene og likevel være tørr og god dersom det mot formodning skulle regne. Her finner du også våre restauranter Villa Blanca og Såpas.

Magic Hotels er en del av Magic Norway konsernet og består av fire nye designhotell i Bergen med totalt 403 rom designet av Karim Rashid. I tillegg har vi via Magic Apartments – helt nye, moderne leiligheter basert på selvhusholdning med utmerket standard og utsikt over Bryggen, Vågen og Fisketorget i Bergen til leie.

Vårt mål å skape et komplett tilbud til gjester i Bergen sentrum, med  kultur, mat, uteliv og shopping. Vi kan tilby mer enn bare overnatting – vi er et naturlig knutepunkt for opplevelser i Bergen sentrum

TILBUD FRA MAGIC HOTEL KORSKIRKEN

BRANSJE

Overnatting