Lunsj: tirsdag – søndag: 12.00 – 15.00
Middag: tirsdag – lørdag: 18.00 – 22.00
Mellom lunsj og middag tilbyr restauranten et godt utvalg av små og store retter
Baren holder åpent til 01.00 tirsdag – lørdag
«A Young Chef invents «Neo-Fjordic» Cuisine» – New York Times, 2017. Lysverket tilbyr lunsj og middag med fokus på sjømat fra Vestlandet – men du finner også et godt utvalg av kjøtt- og vegetarretter på menyen. Til middag tilbyr restauranten en lengre a la carte meny i tillegg til to satte menyer, dermed er Lysverket perfekt for alt fra snacks, et glass i baren, en enkel middag – eller en helaften! Lysverket serverer også norske tradisjonelle retter med Lysverkets vri under konseptet «tradisjonsmat».
ADRESSE & RESERVASJON:
Rasmus Meyers allé 9
Inngang gjennom KODE 4.
TLF: 55 60 31 00
www.lysverket.no
—-
LYSVERKET
» A Young Chef invents «Neo-Fjordic» Cuisine»
New York Times, 2017
Featured in New York Times 2017 as «redefining Nordic Cuisine» Lysverket is a restaurant and bar presenting a modern Norwegian cuisine with focus on local seafood – but you will also find meat- and vegetable dishes on the menu. The restaurant offers a longer a la carte menu as well as set menus – this makes Lysverket perfect for everything from a snack, a glass in the bar, a casual dinner – or a full evening out! Under the concept «traditional dishes» Lysverket also offers a selection of Norwegian traditional dishes with Lysverkets touch.
OPENING HOURS
Lunch: Tuesday- Sunday: 12.00 – 15.00
Dinner: Tuesday – Saturday: 18.00 – 22.00
Between lunch and dinner the restaurant offers a nice selection of small and larger dishes
The bar stays open till 01.00 Tuesday – Saturday
ADDRESS & RESERVATIONS:
Rasmus Meyers allé 9.
Entrance through KODE 4.
T: + 47 55 60 31 00
www.lysverket.no